RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Du tror det ikke før du ser det.

Igjen har vi samlet sammen noe av det beste og særeste som internett har å by på.

Will It Float er et fantastisk fenomen som har blitt gjort populært av David Letterman. Men det finnes fenomener som ligner ganske mye, men som ikke er like kjent. Will It Blend er noe av det samme konseptet, bare at man undersøker om forskjellige substanser kan kuttes opp i en blender.

Blokkokopter var et spill som alle så ut til å spille en periode. Er du klar for det samme spillet, bare i en litt mer utfordrende utgave?

De beste biljaktene fra Bond
En ny James Bond-film er på vei, og i den forbindelse kan det kanskje være greit å ta en titt tilbake på de fem beste biljaktene i Bonds historie. Hva er din favoritt?

Nettspill som både er hjernedøde, utfordrende og vanedannende er ikke en utpreget vanlig kombinasjon, men vi har nå funnet det. Med dette spillet vil du kunne kose deg i lang tid.

Hval fjernes med et halvt tonn dynamitt
Det er enkelte videoer som utvikler seg til å bli større klassikere enn andre, og historien om den strandede hvalen som myndighetene forsøkte å sprenge i lufta med et halvt tonn med dynamitt er kanskje den største av alle. Den originale nyhetssendingen er definitivt den morsomste. Du kan også se en redigert versjon med noe høyere kvalitet her. Historien har nå fått en egen stor nettside med all bakgrunnsinformasjon.

Kroppsmaling kan være ganske morsomt av flere årsaker. Hva skjer for eksempel hvis du maler en fisk i ansiktet?

Finner du morderen?
For mange år siden var det et spill som het «Under a killing moon», som fortsatt fremstår som et av mine favorittspill gjennom tidene. I dette nettspillet er prinsippet mye det samme: Pek og klikk deg gjennom en verden for å finne ut hvem som er drapsmannen.

Fattigdom er et lite hyggelig tema å snakke om, men John Stewart mener å ha funnet den perfekte løsningen på å løse fattigdomsproblemet i verden. Er det snakk om mer rockestjerner som Bono som tar ansvar? Vel, ikke helt...

Mobiltelefon er farlig!
I mange år har det gått mange rykter om at mobiltelefon er farlig for deg på mange måter, men har du hørt om fenomenet SMC - Severe Micro-Cellulotamination? På denne siden kan du se en skikkelig (useriøs) propagandavideo og litt til mot mobilbruk.

Det begynner å bli noen uker siden vi lenket til det flotte nettspillet Line Rider, der du selv kan regne deg din egen verden som skal benyttes til kjelkekjøring. Nå har det dukket opp en video på nett med en person som virkelig har satt seg ned og lekt med en ny utgave av spillet som ikke er helt ferdig. Resultatet er mer imponerende enn du kan tenke deg.

Tidenes uflaks
Tenk deg at du har løpt et maraton, og du er førstemann som skal passere mållinja. Du strekker hendene i været og jubler. Så glir du på et teppe. Det er vrient å ikke synes synd på ham.

Bildet i toppen av artikkelen kommer fra denne utrolige nettsiden. Det skal være en del av en kunstutstilling i Chicago.

Det er det indre som teller
Det heter at det er det indre som teller, og skal vi tro denne videoen kan det stemme mer enn du aner.

På jobb har vi av en eller annen grunn reklameplakater hengende på do som skiftes ut med ujevne mellomrom. Det som likevel alltid er sikkert er at det er en lang liste med grunner til at det er best å være kvinne. Det har aldri dukket opp grunner til hvorfor det er greit å være mann. Men nettet tilbyr en veldig, veldig lang liste.

Filmtabber
Samme hvor mye penger de bruker på filmer, er det veldig ofte en del avslørende tabber som er ganske unødvendige. Flyet vi kan se i Troja og traktoren i Ringenes Herre er bare noen av mange kjente fenomener. Men enkelte tabber er såpass åpenbare at de burde blitt oppdaget. Her er en del tabber samlet på ett sted.

En del nettfenomener er så tåpelige at jeg har vanskelig med å forklare hvorfor de fascinerer. Badger er en av disse. Jeg har sett konkurranser der det har blitt konkurrert i hvor lenge man har klart å se og høre på denne nettsiden.

Det har det siste året vært snakk om en rekke nettvideoer som har gjort ukjente mennesker til nettkjendiser. Nylig hadde vi en norsk gutt som spiste krydder, og vi har selvsagt lonelygirl.

Men hvis vi først skal snakke om noen som har fått ekstremt med oppmerksomhet på grunn av internett, er det gutten bak fremførelsen av den klassiske perlen Canon, som du kan se under, man bør snakke om. I skrivende øyeblikk er videoen blitt sett nesten 10,5 millioner ganger.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere