RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Igjen har vi funnet noe av det beste og særeste internett har å by på.

Vi er alle glad i humor, men enkelte typer humor er utelukkende for de som er litt over gjennomsnittlig interessert i datating. Her er en salig samling med videoer du trolig ikke vil synes er gøy hvis data ikke er din greie.

Av og til spiller jeg nettspill hvor jeg tenker: «Hva i himmelens navn er egentlig dette?» Likevel klarer jeg ikke helt å lukke nettleservinduet fordi fascinasjonen er stor. Dette spillet er et godt eksempel.

Mangel på opplæring
Det er alt for mange som tar lappen som i etterkant er livredd for å parkere, det er nemlig ikke en del av kjøreopplæringen. Jeg har en viss følelse av at denne karen gjerne skulle hatt litt bedre kontroll på hvor hjulene på bilen faktisk var.

Når vi først er inne på biler: Top Gear har tatt en titt på hva som er de 100 beste bilene gjennom tidene – i øynene til Jeremy Clarkson.

Visste du det?
Det er mange av mytene som testes i Mythbusters som rett og slett stammer fra såkalte faktasider på internett. På denne nettsiden kan du finne ti ting som etter sigende skal være vitenskapelige fakta. Vi går ikke god for alle påstandene, men enkelte ting vet vi er korrekt – og noen håper vi virkelig ikke stemmer.

Fikk du med deg den store Coca-Cola-reklamen som hadde en handling som var heftig inspirert av de hypervoldelige Grand Theft Auto-spillene? Nå er det noen på nett som har laget en egen Grand Theft Auto-inspirert video med Super Mario i hovedrollen . Det får deg fort til å tenke på de barnevennlige figurene på en annen måte.

Det å være nyhetsanker er ikke en enkel jobb, særlig ikke nå som internett kan brukes til å spre alle tabber i det uendelige. Jane Skinner i Fox News var pinelig klar over YouTube i denne nyhetssendingen etter en heller uheldig forsnakkelse.

Bare nesten mennesker
Har du noen gang sett på en ting og tenkt at det strengt tatt minner om et menneske? Vel, du er ikke alene. Denne siden på Flickr har samlet noen helt vanlige ting som fort kan få deg til å tenke på for eksempel gamle lærere.

Når vi først er inne på ansikter: Fingre kan utrolig nok se ut som mennesker, og uttrykke de fleste følelser.

The Simpsons i virkeligheten
En av de mest gjenkjennelige åpningsscene på en tv-serier er The Simpsons. Men hvordan ville den sett ut hvis serien ikke hadde vært animert? Her er svaret.

Forrige uke tok vi en titt på spillet Double Wire som man fort kan bli avhengig av. Denne uken har vi funnet det som egentlig er nøyaktig det samme konseptet, bare at det er mye, mye vanskeligere.

En modells oppgaver er stort sett å se sexy ut og holde seg på beina. Å være sexy høres kanskje ut som den vanskeligste oppgaven fremfor et stort publikum som alle ser på deg. Det med å holde seg på beina er nok likevel ikke så enkelt som du skulle tro.

Mer mangel på opplæring
Alle som har kjørt bil med automatgir en stund, for deretter å gå over til en bil der du må gjøre hele jobben selv, har merket at det er lett å gjøre en liten tabbe. Men hva skjer med en 14 år gammel amerikaner, som aldri har sett noe annet en automatgir, setter seg inn i en splitter ny Mustang?

Når barn vokser opp vil gutter gjerne bli brannmenn, politimenn, lærere eller et eller annet tradisjonelt. Det er derimot ikke så mange som vurderer å leve av å balansere ting på hodet. Likevel er det noen som lever godt av nettopp slike ting.

Stort arkiv av serier
Har du gått glipp av en episode eller to av en tv-serie du er glad i? Sannsynligheten er stor for at du finner det du leter etter på denne nettsiden.

Bildet i toppen av artikkelen er hentet fra denne helt absurde samlingen med rare bilder fra hele verden.

Det nærmer seg snart en ny runde med Idol både i Norge og i USA. I den anledning kan det være greit å ta en titt tilbake på det som potensielt kan være den mest håpløse auditionen noen sinne. Det er mange som mangler selvinnsikt, men det er neppe noen som forstår mindre av seg selv enn Keith, som du kan se under.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere