RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Sjekk det morsomste, dummeste, særeste og vakreste på nettet. Her er ukens høydepunkter.

Det å lage sine egne musikkvideoer til kjente sanger har blitt svært utbredt på internett. I denne videoen har noen satt sammen noen av de beste og mest spesielle forsøkene på å etterligne Shakiras Hips Don't Lie. Det er ikke alt som er like elegant.

Lemmings har i mange år vært et usedvanlig populært spill. Nå har det dukket opp en ny versjon der du skal forsøke å få de små krekene til mål gjennom en svært lang bane gjennom å tegne.

Mister helt kontrollen
Av og til føler jeg at jeg mister helt kontrollen når jeg surfer rundt på nettet. De siste årene har det heldigvis gått bedre med stadig bedre verktøy mot pop-up-vinduer og lignende, men i dag fikk jeg igjen en følelse av at jeg mistet helt kontrollen når jeg besøkte denne nettsiden.

Er det slik at du kan komme deg unna alle dumme ting du gjør hvis du bare ser bra ut? I reklamen er det i alle fall slik.

Glimrende RISK-klone
RISK har blitt et utrolig populært spill, og å spille det på en datamaskin er overraskende morsomt. Det har nå dukket opp en slags klone av RISK på nett som rett og slett er utrolig god underholdning og en skikkelig utfordring. Anbefales på det sterkeste.

Røntgenbilder av helt vanlige ting kan være svært stemningsfulle. Hvordan vil du for eksempel forestille deg at en fisk eller fiolin vil se ut?

Å leve live til det fulle
«Det er først når du ikke har noe å tape at du virkelig kan være fri.» Det var mottoet til en gutt fra Tyskland som hadde uhelbredelig blodkreft. Han festet seg derfor på utsiden på et tysk ICE-tog som kjørte i 330 kilometer i timen for det som må ha vært tidenes opplevelse.

Ønsker du å bli raskere på tastaturet, og samtidig ha det litt gøy? Da det QWERTY Warriors spillet for deg. For å skyte angriperne må du skrive det ordet som står ved siden av dem. Det begynner enkelt, og blir stadig mer utfordrende.

Det du ikke fikk se
Når sant skal sies så tilbringer jeg alt for mye tid med å se på de gale folkene i Mythbusters. Nå har det dukket opp en episode på nett som aldri har blitt vist på showet. Det må vi vel kunne si at er like greit. Del 1 og del 2. Og når vi først er inne på Mythbusters: Her er en den tabber fra serien.

Å jobbe med en datamaskin kan være usedvanlig farlig. Ting du gjør kan få helt uante konsekvenser. Hvordan hadde du reagert hvis du hadde sett at ting du tegnet på skjermen begynte å angripe deg?

Interaktivt kryssord
Nå har du muligheten til å løse en litt spesiell form for kryssord på nett hvis du føler at du bør utvide ditt engelske vokabular. Det begynner veldig lett, og blir vanskeligere og vanskeligere. Hvor langt kommer du?

Gjengen hos Late Night har hatt det mye gøy med den nå avgåtte forsvarsministeren Donald Rumsfeld. Her kan du se noen av de virkelig store høydepunktene.

Nå kan du fly F/A-18
Har du noen gang hatt en drøm om å kjøre et F/A-18 jagerfly? Nå har du muligheten i dette enkle, men likevel fascinerende nettspillet. Oppskriften til suksess ligger i å finne bonuspakkene.

Bildet i toppen av artikkelen kommer fra en helt spesielle reklameserie fra Zippo der bilder virkelig får en ny dimensjon.

Vi avslutter som normalt med et lite musikalsk nummer. Denne gangen har vi funnet frem til et klagekor fra Finnland som har funnet alle de tingene de hater og er misfornøyd med, og puttet det inn i én sang. Sangen er heldigvis tekstet slik at du kan få med deg hva som blir sagt, selv om du ikke er helt stabil i finsk.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere