RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Hvis du leser denne artikkelen kan vi nesten garantere at du vil begynne å le.

Jeg har vanskelig for å se for meg at du klarer å se gjennom dette videoklippet uten å begynne å le litt. Dette bør være et godt bevis på at latter er smittsomt.

Jo saktere det går...
At vi er glad i ting som går i slow-motion er det ingen tvil om. Det finnes knapt en spillefilm der en eksplosjon vises i sanntid, det vi oppfatter er rett og slett ikke spektakulært nok. Men det trenger ikke være store eksplosjoner for at ting i sakte film skal se utrolig spennende ut.

Forrige uke hadde vi en rekke svært vanskelig og irriterende spill, som alltid er populære. Vi drar derfor frem en moderne klassiker. Hvor lenge klarer du å holde ballen i luften?

Imponerende spillgrafikk
Dette videoklippet kommer fra det som må være det spillet gjennom tidene som har hatt mest virkelighetstro grafikk.

Guitar Hero har blitt en stor suksess, og da er det nesten bare naturlig at det dukker opp en tilnærmet kopi på nettet for deg som ikke føler for å stå og danse med en liten gitar uten strenger i stua di.

Mobiltelefoner med handsfree skaper ofte litt spesielle situasjoner der du tror noen snakker til deg. Men av og til kan disse situasjonene være litt mer alvorlige enn andre.

Nye dyr er oppdaget
Bildemanipulasjon handler om mer enn å fjerne kviser og feste hodet til vennene dine på kroppene til pornostjerner. Det er for eksempel langt mer spennende å lage nye og spennende dyr.

Vi pleier ikke å dra inn nyhetssaker her, men denne saken om at MPAA vil ha kinoavgift for hjemmekinosystemer har skapt vill oppstandelse en rekke steder på internett de siste dagene. Jeg er enda ikke helt sikker på om folk er sinte fordi de ikke vet hva slags nettsted de leser på eller om fordi de mener at dette faktisk er noe MPAA kunna ha gjort.

Den nye ekstremsporten
Det finnes mange farlige ekstremsporter, men Ski Gliding plasserer seg helt sikkert langt opp på listen der ting kan gå fryktelig, fryktelig galt hvis du skulle miste kontrollen. Men det er ikke til å komme unna at det ser utrolig morsomt ut!

At utviklingen har gått rast de siste årene er det ingen som tviler på, men det er først når du ser sammenligningen mellom gamle og nye spill at du virkelig kan forstå hva som egentlig har skjedd. Tenk på forskjellen mellom Wolwenstein 3D og Gears of War, eller kanskje de eldgamle bilspillene du spilte på Commodore 64 sammenlignet med Motorstorm? Her kan du ta en reise i spillene historie.

BMW: Bling Motoren Werke?
At BMW-er ofte kan skille seg ut i mengden er ingen hemmelighet, men det finnes trolig ingen som har laget en BMW som er så til de grader «bling» som denne.

Sånn helt tilfeldigvis har det dukket opp et lite videoklipp denne uken som har fått navnet «Seinfeld The Lost Episode» der Kramer av en eller annen grunn ikke blir helt populær på en stand-up-klubb. Mer er det vel ikke å si.

Det er kanskje ikke alle som har vært inne på tanken, men det er nå faktisk noen som har laget en rangert liste over de ti mest sexy jentene i Disney-tegnefilmer gjennom tidene. Hvem er din favoritt?

Slik kan PMS bekjempes
Har du noen gang lurt på hvordan du skal forholde deg til PMS-syndromet? En parodi på gamle propagandavideoer kan gi deg svaret.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne fantastiske samlingen med bildet helt utenom det vanlige.

Ukens lille musikalske innslag skiller seg litt ut fra det du normalt ser på en scene.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere