RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på nettet

Sist oppdatert:
Tør du å se hva vi har funnet på internett denne uken?

Det er ikke alltid hjernen er like frisk og god på slutten av uka, men ved hjelp av dette nettspillet skal du virkelig få trimmet hjernen. Målet er veldig enkelt: Flytt de tre rundingene til mål gjennom låste dører.

En alternativ jul
Det ser ut til at det kommer til å bli jul i år. Men hvis du skulle begynne å være en som er glad i tradisjoner, men litt lei store trær i stua, så finnes det løsninger på problemet. Hva med å lage et juletre av grønne bokser?

Og når vi først er inne på litt utradisjonell jul: Er du en av dem som får julestemning av Mary Poppins? Nå har det dukket opp en video som viser hva den filmen egentlig handler om.

For noen uker siden lenket vi til en av de mest geniale nettspillene på nett noen sinne, nemlig Castle Attack 2. Nå har det dukket opp en liten klone av spillet med en aldri så liten vri eller fem.

Ekstreme sikkerhetsadvarsler
Nintendo har nå endelig lansert sin Wii, men når sant skal sies er det ikke det å spille konsollen som er det mest morsomme. Japanerne har nemlig fått en sikkerhstmanual som overgår det aller, aller meste når det kommer til oppfinnsomhet.

De fleste har opplevd gleden av å huske da de var små, men det er likevel ikke mange som har utviklet en relativt uskyldig barnelek til å bli nærmest en ekstremsport. Møt den fantastiske verden av Roapboarding.

Er du sexy?
Føler du deg sexy? Nå finnes det nettsider som kan avgjøre om du er sexy bare ved hjelp av noen få klikk på en skjerm. Det er fantastisk hvor langt verden har kommet.

Vi blir utsatt for titusenvis av reklameinntrykk hver eneste dag. Bare tenk deg hvor mange merkevareeksponeringer du blir utsatt for bare ved å gå inn på en matvarebutikk. I en slik verden er det naturligvis viktig å skille seg ut, og det er noe enkelte reklamemennesker er ekstremt dyktige til. Bare se hvor iøyenfallende en del av disse bussene er.

En lek på vinteren
Selv om vinteren ikke helt ser ut til dukke opp i Norge før jul, så er det ingen grunn til at du ikke kan spille spill fra vinteren. Her kan du spille en av de bedre Mario-klonene som er laget på en stund. I stedet for å være Mario er du en liten søt snømann.

Jeg vet ikke helt hvorfor, men Line Rider har blitt ekstremt populært, og folk sitter i timesvis for å lage de mest ekstreme banene på dette akespillet. Det mange har irritert seg over er at spillet inneholder litt få muligheter for å rette opp i feil og lignende, og det er rettet i denne versjonen.

Se hvor fort livet går
En av de mest populære videoene på Youtue for tiden er et norsk videoinnslag med en liten vri der du kan se utviklingen av et helt liv i løpet av bare 40 sekunder. Kan fort få deg til å tenke.

Verden kan av og til være ganske trist og kjedelig, og da er det godt med personer som vet hva som skal til for å gjøre verden rundt oss litt mer spennende. Se den hverdagslige kunsten.

Løser du problemet?
Lemmings har blitt ekstremt populært, det er mange som har forsøkt å følge opp denne suksessen. Spillet Mortimer and the enchanted castle er kanskje det spillet som har klart å beholde noe av grunntanken med Lemmings, men likevel klart å lage noe helt særeget som gjør at du har lyst til å klare alle de 90 brettene.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildeserien med folk som befinner seg i possisjoner der de fleste kanskje hadde blitt litt småredde.

Siden vi begynner å nærme oss jul, så er det kanskje på tide å begynne å søke litt etter julestemningen. Derfor er ukens lille musikalske innslag en av de virkelig gamle juleklassikerne.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere