RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Nettet kan være skremmende. Se hva vi fant denne uken.

Dagens første utfordring er å se om du klarer å bryte deg ut av fengsel. I Prison Escape handler det om å gjøre de rette tingene, bare ved å gå rundt på de rette stedene og dytte de rette tingene. Det høres kanskje kjedelig ut, men er en utrolig utfordring.

Family Guy, eller Familien Griffin som den så fint heter i Norge, er kanskje en av de mest nerdete og spesielle animasjonsseriene som er laget som har blitt massivt populære. Serien benytter nettfenomener og kjente hendelser rått, og blir et eneste stort sammensurium av spesielle hendelser. På denne siden er det samlet noen sammenligninger av originalen og kopien.

Snøflak sett på veldig nært hold
Det er en kjent sak at det ikke finnes to snøflak som er like, men har du noen gang tenkt på hvordan et snøflak egentlig ser ut? Her kan du se hvordan et snøflak ser ut når det er forstørret fra 93 til 36.000 ganger.

«Dear Abby» er et konsept i USA der hvem som helst kan stille spørsmål i avisa og få svar. I slike spalter dukker det ofte opp litt spesielle spørsmål, og det fører til vandrehistorier begynner å gå. Et av de mest kjente eksemplene er en mann som forteller om at han mistenker sin kone for å være utro, og det hele slutter på en litt spesiell måte. Innlegget er etter all sannsynlighet bare tull, for historien går igjen over alt på nettet med forskjellige navn, men den er fortsatt god underholdning.

Ikke bare Jesus går på vannet
En av tidenes mest kjente myter er at Jesus gikk på vannet. Det er mange teorier på hvordan dette kunne skje, og mange har forsøkt å gjøre det samme. Det viser seg at det for eksempel fint er mulig å gå på vaniljesaus. Men i Kina er det slik at det å gå på vannet åpenbart er en helt vanlig greie for barn. Jeg skulle gjort nærmest hva som helst for å prøve noe slik...

Jeg har en forkjærlighet for enkle, men likevel svært utfordrende nettspill. Magneto 2 er av denne typen. Det handler om å styre en magnetisk ball inn i mål uten å krasje i noen andre objekter. Det er en enkel oppgave de første 5-6 brettene, og så kommer virkelig utfordringen.

Alle som har hatt hund, eller som har lekt med hun, har kastet pinne og fått hunden til å hente denne pinnen igjen. I dette nettspillet er det nettopp det som skjer - bare at du er hunden, og faktisk må finne den igjen.

Gode tips for julehandelen
Jeg begynner å få et problem. Så langt har jeg kjøpt julegave til én person, og det er en del gaver som står igjen. Jeg har fantastisk dårlig kreativitet når det kommer til å finne på gode gaver, og på toppen av det hele så misliker jeg virkelig å gå rundt i overfylte kjøpesentre og lete etter flotte ting. Men det finnes måter å unngå slike problemer på. Her har du en rekke gode tips for mindre slitsom julehandel.

Det har vært en del oppstyr i år rundt konseptet «bump key», som skal kunne gjøre at du kan åpne nesten en hvilken som helst sylinderlås uten større problemer. Nå har det også dukket opp en guide for hvordan du kan finne ut kombinasjonen på en gammel hengelås du har liggende. Det kan se ut til at vi nærmer oss et åpent samfunn.

Ekstrem fotball
Amerikansk fotball er ingen stor sport i Norge, men når man ser videoklipp som dette så må man bare bli imponert - enten du forstår spillet eller ikke.

Siden det nærmer seg jul med stormskritt, er det på tide å spille et litt søtt julespill. Klarer du å få kaninen til toppen?

Bildet fra toppen er hentet fra denne spesielle bildeserien med tegninger på bakken som fort kan se langt mer realistisk ut enn hva man skulle tro var mulig.

80-tallets beste reklamer
Har du lurt på hva som var 80-tallets beste reklamer? Ikke jeg heller for å være ærlig, men nå har du mulighet til å se 50 av de beste.

Vi avslutter litt nostalgisk med en klassisk julesang sunget av to figurer de fleste av oss har et forhold til.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere