RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Nettet fylles fortsatt av mange sære og morsomme ting. Vi har funnet noe av det.

Har du noen gang følt at det kunne vært moro å ta av seg alle klærne og finne seg en minimotorsykkel? Det er i alle fall noen som har funnet ut at det måtte være en veldig god idé!

Den perfekte måten å si opp på
Det har de siste dagene vært en del snakk om folk som har sluttet i jobben sin mot sin vilje. Det later ikke til å være tilfelle med denne mannen, som sier opp på en måte som andre bare drømmer om at de var tøffe nok til å gjøre.

Et av de mest fascinerende spillene på nettet for tiden er utvilsomt Flash Elements TD, hvor du skal bygge opp masse kamptårn i den hensikt å stoppe sære skapninger å komme seg gjennom en labyrint med livet i behold. Hvor mange nivåer klarer du deg?

Når det virkelig er glatt
Vinteren i år har så langt ikke vært så veldig mye å skryte av rent snømessig, men når sant skal sies så kan det kanskje være like greit. Dette kan nemlig være konsekvensen av vinter – og det er ikke et pent syn for de som er glad i biler.

Svaret på skyldspørsmålet på det som er norgeshistoriens mest omtalte ran kom i dag, men hva er verdenshistoriens ti største ran? En nå avrettet diktator topper listen.

Vi utsettes for en utrolig mengde reklameinntrykk hver dag, men hvor god er du egentlig på å gjenkjenne logoer uten å se noe tilhørende tekst? Her kan du virkelig få testet deg.

Verden på syv bilder
Kan verden på en enkel måte oppsummeres med syv bilder? Nei, det er kanskje ikke så lett – men noen har i alle fall forsøkt.

Forestill deg følgende scenario: Du er på vei ned en gate. I enden av gaten dukker det opp en gjeng på 100 personer. Så roper den ene: ”Der er han!” og gjengen kommer løpende etter deg. Hva gjør du? Resultatet av dette og flere scenarioer kan du se her.

Vil ødelegge skolen
Da jeg gikk på ungdomsskolen var det to jenter på skolen som ringte inn en bombetrussel for å slippe unna skoleslitet et par dager. Det er åpenbart slikt ungdom gjør. Men hva hadde du gjort hvis du hadde jobbet i et selskap som river bygninger og du får en 8-åring på tråden som gjerne vil bestille en fullstendig ødeleggelse av skolen? Denne og flere fantastiske tulleopprigninger kan du høre her.

Bowling er egentlig fantastisk moro, og har blitt en favorittsport for mange. Men av og til går det galt når folk som ikke vet hva de gjør skal forsøke seg.

Det motsatte av helium
Vi har alle lekt med helium, men det finnes gasser som har minst like morsomme egenskaper. Hexafluroid er en gass som er åtte ganger så tung som vanlig luft, og kan både fungere som usynlig vann, og det kan pustes inn og gi stikk motsatt effekt av helium.

Bildet i toppen av artikkelen er hentet fra denne noe spesielle bildesamlingen.

For deg som kanskje synes strikkhopping kan virke litt skummelt, så kan alternativet kanskje være horisontal strikkhopping?

USAs trolig mest sette tv-program er tilbake, og det betyr at det igjen er tid for totalt talentløse mennesker som forsøker å overbevise en jury om at de er dyktige til å synge. Ukens musikalske innslag er ikke av den behagelige sorten.

HTML EMBED

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere