RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Vi blir aldri skuffet. Internett fortsetter å fylles av masse flott underholdning!

I dette skytespillet er det om å gjøre å ikke bli irritert fordi kontrollene er helt forferdelig trege, og samtidig klare å stoppe invasjonen som forsøker å ta knekken på deg. Hvor langt kommer du?

Storebror ser deg
Trodde du at telefonen din var skrudd av når du har skrudd den av? Vel, i USA er ikke lenger dette en selvfølge, og årsaken er naturligvis at myndighetene skal overvåke. Se en liten rapport om det hele her.

Og angående amerikanere: Det er en myte om at mange dem er ganske så dumme, og av og til kan man lure på om det faktisk stemmer.

Katt i vaskemaskin
Du skal ikke putte katter i verken vaskemaskiner eller mikrobølgeovner, det er noe alle med et minimum av fornuft vet. Spørsmålet jeg da stiller meg er: Hvordan kom man på at dette var en god idé?

Og når vi først er inne på katter: Hva er egentlig det aller søteste verden har å by på? «The Cute Project» prøver å finne svaret på dette spørsmålet.

Genialt alternativ til trapper
Det å gå i trapper er egentlig ganske kjedelig, og mange er redd for heiser. Det må finnes noe bedre, tenker kanskje du, og siden vi faktisk skriver dette her, så har vi naturligvis funnet den perfekte løsningen - i alle fall når du er på vei nedover i bygningen.

Dette spillet har fint lite med noe som heter logikk å gjøre, men målet er å få planeten din til å vokse ved å krasje den inn i andre, mindre planeter, samtidig som du unngår de virkelig store planetene.

Det går trill rundt
Jeg har vanskelig for å forstå hvordan det er mulig, men denne damen klarer å flippe bilen sin rundt i svært lav fart ved å bare kjøre inn i en oppkjørsel.

Hvis du er av den typen som liker å se andre i pinlige situasjoner, da vil du elske denne japanske gutten som får anledning til å intervjue Dakota Fanning. Vi ser ikke helt bort i fra at han er litt småforelsket - og usedvanlig nervøs.

Er du klar for et litt frustrerende spill igjen? I Smash er målet å knuse små, utrolig stygge vesner som kommer mot deg, samtidig som du skal unngå meteoritter.

Imponerende bilkjøring
I bilspill er det å kjøre fra politiet ofte en svært enkel oppgave, og det er til stadighet noen som prøver seg på det i virkeligheten også. Denne karen her fant til slutt ut at det ikke var lett å kjøre fra politiet, men det finnes neppe noen som har gjort et mer helhjertet forsøk. Denne kjøringen kan nok fort gjøre ham til en stjerne i bilsportverdenen.

Vi utsettes for rundt 10.000 reklameinntrykk hver eneste dag, noe som egentlig er ganske skremmende. Her er utvalget du får hvis du tar deg en tur til Times Square.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildeserien med ting som ikke er helt som det kan se ut som.

Som dagens musikalske innslag er det vanskelig å styre unna audition-rundene i American Idol som ikke ser ut til å ha blitt fyllt med mindre sære mennesker enn tidligere. Her er en liten gjennomgang av noen som forsøkte seg på The Pussycat Dolls' Don't Cha.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere