RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Internett er fullt av vakre, absurde og ikke minst underholdende ting du ikke bør gå glipp av.

Det er mye snakk om likestilling, og av en eller annen merkelig grunn er det viktigste middelet for å kjempe for likestilling, nettopp å tenke på hva slags kjønn folk har. Men på enkelte områder vil vi alltid være forskjellige. Som for eksempel når vi dusjer - da er forskjellene store.

Kan du USA?
Geografi kan være morsomt. De fleste vet hvor både Frankrike, Spania og USA ligger hvis de får presentert et verdenskart. Men hvor god er du på amerikanske stater? Du klarer kanskje å plassere California, Texas, Alaska og Florida, men hva med de resterende 46 statene? Her kan du ta utfordringen.

Selv om man skulle tro at nerder og narkolangere er ganske forskjellige, så har de påfallende mange likheter. Se en skjematisk fremstilling av de påfallende likhetene, og ulikhetene, her.

Hold tunga rett i munnen
Det kan være litt forvirrende å forstå hva som skjer i forretningsverdenen fra tid til annen. Stephen Colbert har tatt for seg hva som har skjedd med AT&T de siste årene etter at det ble splittet opp, fikk nye navn og de store sammenslåingene begynte. Her gjelder det å holde tunga rett i munnen!

Dette kan om mulig være et av de mer frustrerende nettspillene jeg har spilt på lenge - og det er jo de vi liker best?

Rusa edderkopp
Det er ikke bare mennesker som blir påvirket av stoffer som koffein og diverse former for narkotika. Har du noen gang tenkt på hva som skjer hvis du utsetter edderkopper for de samme stoffene? Vel, ikke jeg heller, frem til jeg så dette.

Mona Lisa er kanskje verdens mest berømte maleri, men etter flere hundre år er det kanskje på tide å friske henne opp en smule? Hva kan litt plastisk kirurgi og botox innsprøytet gjøre? Prøv selv!

Det er mange spennende attraksjoner som bygges i fornøyelsesparker, men det er få som ser så morsom ut som denne - og som vi neppe noen gang kommer til å se på Tusenfryd.

Alle de falske produktene
Alle vet at det alltid er en ryktemølle uten sidestykke som settes i gang hver gang det nærmer seg et møte der Apple-sjef Steve Jobs skal tale. Det dukker opp hauger og lass av etter sigende ekte bilder av produktene som selskapet snart skal lansere. På denne siden er en lang liste av Apple-produkter som trolig aldri kommer til å dukke opp.

Det er mange drømmer når det kommer til bryllup. Ville en skikkelig Thriller-dans være det du ønsker når du skal ha din store dag? Hele originalvideoen av Michael Jacksons megahit kan du forøvrig se her.

Klarer du å løse oppgavene?
I dette spillet er det om å gjøre å plassere to blokker med lik farge ved siden av hverandre for at de skal forsvinne. Det blir vanskeligere og vanskeligere... Hvor langt kommer du?

Bildet fra toppen av artikkelen kommer fra denne mildt sagt varierte bildeserien med alt fra rare naturbilder, til busser som kjører på steder de definitivt ikke burde kjøre.

Vi har hentet inn noen innslag fra American Idol de siste ukene, og det kommer vi nok til å komme tilbake til også. Det er svært mange høydepunkter (eventuelt det stikk motsatte) å ta av, men denne uken satser vi på noe helt annet. Hvordan kan et beatboxing gjøres som et matshow?

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere