RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Internett er stort og har veldig mye å by på. Vi har funnet noe av det morsomste, særeste og mest underholdende.

Uten for mye tvil kan dette være den mest imponerende videoen jeg har sett noen gang. Bevegelsene og egenskapene til Tony Jaa overgår det aller meste.

Det er lett å bli avhengig
«Tilt 2» er en av disse små nettspillene som som er enkle og vanvittig frustrerende samtidig. Målet med spillet er å balansere noe som ligner på en vrengt paraply. Jo lenger du klarer å holde den oppe, jo mer poeng får du. Jo lenger du holder den oppe, jo flere baller faller opp i paraplyen og gjør det vanskeligere.

Frustrasjonen kan fort begynne å bre seg av et slikt spill, og det kan derfor være fristende å ødelegge både det ene og det andre. Her kan du se hva som skjer hvis du skyter skjermen din.

Er du et dataprogram?
Microsoft prøver for tiden å promotere alle sine nye produkter på flest mulig måter, og i den forbindelse har de like gjerne laget en nettside for å finne ut hvilken Office-applikasjon du egentlig er. Du kan jo ta den korte testen her. Jeg ble Outlook...

Det var noen som hevdet at reklame under Superbowl i liten grad handlet om å tjene penger, men heller å sikre gode plasser for topplederne i selskaper. Dette bildet viser trafikken av jetfly eiet av større bedrifter like i etterkant av den store fotballkampen. Det er liten tvil om at mange bedrifter tok turen!

Slik kan du virke populær
Luke Johnson startet i september et eksperiment med å legge ut en video på YouTube der han oppfordret alle i hele verden som så videoen hans om å ringe ham. Rett over nyttår sendte CNN video om stuntet, og nå har nesten 34.000 personer kontaktet ham. Overraskende nok ser det ikke ut til å stoppe å ringe i telefonen hans. Hvor lang tid tar det før noen i Norge forsøker det samme?

Hvis du er glad i å surfe, og det ikke finnes noen bølger i nærheten, kan da dynamitt være redningen? I denne videoen kan det i alle fall tyde på det.

Disse pek-og-klikk-spillene ser aldri ut til å gå ut på dato, selv om jeg personlig savner et skikkelig spill som Day of the Tentacle og Under a Killing Moon. På nett videreføres tradisjonen heldigvis tradisjonen i litt kortere og enklere spill.

Spektakulær strøm
Har du noen gang tenkt på hva som kommer til å skje hvis du slipper 500 kV med strøm løs i luften? Resultatet er et ganske spektakulært skue.

Internett byr på en del automatikk som man ikke alltid tenker på. Når det gjelder rekorder kan det være særlig skummelt. Bare se denne tabben.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne serien med skikkelige blinkskudd av hunder.

Kjemi kan være kjempegøy
Kombinasjonen av tørris og såpe kan forøvrig være ganske morsom. Hvis du tilfeldigvis skulle ha litt tørris liggende hjemme, kan dette være fristende å teste.

Har du lyst til å lære deg noen nye språk i en verden som stadig blir mindre? Hva med å begynne å lære deg å telle? På denne nettsiden kan du lære å telle til ti på godt over 5.000 forskjellige språk. Det kommer sikkert til nytte en vakker dag...

De par første årene av Idol i de fleste land har en tendens til å skape masse oppstyr fordi dommere er i overkant ærlige, men etter hvert roer det seg ned. Alle som deltar i showet har en viss anelse om hva som venter dem. Men hva gjør man med en person som har sett et par episoder, ser ut som om han er årets wannabe-macho og synger som en 6 år gammel jente? Vel, under kan du se selv.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere