RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Etter en ukes pause har vi igjen åpnet internetts skattekiste.

Vi har alle opplevd sensurerte tv-sendinger, og stort sett er det ganske åpenbart hva som er bak sladden eller piiiipet. Men hva skjer når man sensurerer ting som ikke trengs å sensureres? Kan sensur gjør ufarlige ting til noe vulgært? Døm selv.

Flotte flyfoto
Flyfoto kan ofte bare gi deg kjedelige oversiktsbilder, men av og til får man blinkskudd som man bare har lyst til å se på i evigheter. Her er det samlet mange slike bilder.

Detonate er et svært avhengighetsdannende og utfordrende spill der det er om å gjøre å sprenge bomber før de treffer bakken. Høres det ikke spennende ut? Anbefaler at du tar en titt!

Sært nettfenomen
Nettet har skapt en lang rekke fenomener, og et av stedene du kan oppleve spesielle fenomener er på Amazon. Har du noen gang lest brukererfaringene på melk? Det er helt fantastisk lesning og viser hvor sært nettet egentlig er.

Har du noen gang ønsket at du virkelig var god til å tegne? Etter å ha sett denne videoen vil du enten være inspirert eller blitt fratatt alt håp. Imponert blir du uansett.

Julian Beever har igjen slått til med sin fantastiske gatekunst, og bildene ligger selvsagt pånett.

«Ekte» pek-og-klikk-spill
CDX er et pek-og-klikk-spill på nett som du aldri har sett maken til. Har du ikke en kraftig bredbåndslinje, kan du glemme å få oppleve dette helt utrolig spillet.

For en del år siden gikk jeg på skole med en som hatte bestemt seg for å skrive «Anti-sjekke-boken», som skulle samle alle de dårligste sjekketriksene som fantes. Det kan late som om guttene i denne videoen har fått en tidlig utgave.

Ekstrem overvekt
ABC har fulgt den tragiske skjebnen til en 7 år gammel jente i USA som veier nesten 200 kilo, og hennes kamp for å redde livet.

Vi har tidligere omtalt spillet Botarena, og nå har spillet kommet i en ny utgave. Klarer du å bli mesteren?

Falske dyr i fornøyelsesparker og spesielle utstillinger er blitt ganske vanlig, men stort sett er bevegelsene til disse dyrene ganske lite virkelighetstro. Noen velger derimot å ta det noen skritt ekstra - disse dinosaurene kunne skremt hvem som helst.

Cosby og Dr. Dre
Vi har hørt Eminem synge duett med Elton John, og nå kan du også høre hvordan det helt usannsynlige kombinasjonen Eminem, Dr. Dre og Bill Cosby høres ut sammen.

Pulp Fiction har blitt en av de største kultfilmene gjennom tidene, og det gjør at fansen stadig forsøker å bygge videre på arbeidet. Nå er det noen som har forsøkt å lage scener fra filmen ved hjelp av bokstaver. Ganske fascinerende.

Uromantisk Valentine
Valentiene's Day skal være den store og romantiske dagen, men det er ikke alle som er like overbeviste om at dette er så ekte og fantastisk som man ofte kan få inntrykk av. Få med deg et litt annet syn på dagen.

Bildet på toppen av saken er hentet fra denne helt vanvittige bildesamlingen med imponerende bilder.

Av og til er det noen som åpner munnen, og ut kommer en stemme du aldri hadde forventet å høre. Det er i grunn alt som er nødvendig å si om ukens musikalske innslag.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere