Gå til sidens hovedinnhold

92 og 90-lagene til kvartfinaler

Ekebergsletta (vif.no): 92-laget for gutter gikk videre til kvartfinalen med minste margin. 8-delsfinalen mot Bærum ble vunnet på mynstkast etter at det sto 1-1 etter ekstraomganger. 90-laget sviktet heller ikke, og fikset en trygg 5-1-seier mot Rygge. J14-laget vårt sa takk for seg i denne runden etter fin innsats tross 0-3-tap. Norway Cup-bilder kan du bestille hos FotoKnudsen. (NB: Det kan ta opp til et døgn før de ligger ute!)

Norway Cup-bilder kan du bestille hos FotoKnudsen.
(NB: Det kan ta opp til et døgn før de ligger ute!)

Klasse A:
A-sluttspill:
1/8-del Vålerenga - KFUM 3-5 etter straffer. 1-1 (1-0) ord.tid.

Juniorene måtte si takk for seg, og det noe overraskende mot KFUM. Det skulle være en divisjons forskjell på disse lagene etter Oslo-målestokk, men Enga kom likevel til kort. De tok ledelsen 1-0 på et sjølmål av KFUM og holdt den til pause. I andre omgang kom KFUM tilbake og utliknet til 1-1. I ekstraomgangen klarte ingen å score. To bom i straffespark-konkurransen ble lagets bane og dermed 4-2 til "Kåffa".
De som scoret på sine straffer var: Marius Fasting og Ilias El-Hafedi.

....

Klasse B:
A-sluttspill
1/16-del Vålerenga - Lørenskog 8-7 etter straffer. 1-1 (1-1) ord.tid.

En dramatisk kamp hvor Lørenskog tok ledelsen tidlig i 1.omgang, men Khoger Mohammed Ali sørget for 1-1 pause. Hans niende scoring i Norway Cup.

Lagene hadde hver sin omgang. Vålerenga spilte stor deler av 2.omgang med 10 mann etter en utvisning. Nicolai Djupesland ble den store helten da han satte inn Engas avgjørende straffe. Disse scoret også på straffer; Bård Tjønnesland, Erik Bjørdal, Fredrik Thapper, Khoger Mohammed Ali, Bardh Shala, Michael Babatunde.

8-delsfinale Vålerenga - Rygge 5-1 (2-1)
90-gutta holder stø kurs i turneringen i år også, sjøl uten flere av sine antatt beste spillere som er opptatt med landslaget. I torsdagens siste kamp ble det 5-1 over Rygge og en kvartfinale-billett i lomma. De tok tidlig ledelsen, men Rygge utliknet til 1-1 på et av sine mange lange innkast. Med Vålerenga kom foran igjen til pause med 2-1. Målene sørget Bardh Shala (3), Khoger Mohammed (1) og Joakim Eide (1) for. Sistenevnte med en perle av et skudd.

Neste kamp: 1/4-finale Vålerenga - Ciaf Abidjan 09.15 på bane 9

Klasse C:
A-sluttspill:
1/16-del:Vålerenga - Drøbak/Frogn 4-2 (2-0)

Tre scoringer av Mikael Johansen og et sjølmål av Drøbak/Frogn og Enga-gutta i 92-klassa er videre i turneringa. Gutta hadde god kontroll gjennom hele matchen.
En tidlig scoring etter tre minutter skapte ro i laget, og de ledet 3-0, 3-1 og 4-1.

1/8-del: Vålerenga - Bærum 1-1 (Vålerenga videre på mynstkast)

Mikael Johansen scoret nok en gang for 92-gutta som nå har kommet seg fram til kvartfinalen. Vålerenga tok ledelsen seint i 1.omgang. En utlikning fra Bærum brakte spenningen tilbake, og da det ikke ble flere mål måtte lagene skilles på myntkast. Jubelen sto i taket da kapteinen Hanza Abdullahi valgt riktig. Historien forteller at gutta røyk ut på myntkast i 32-delsfinalen i fjor. Mikalen Johansen er lagets toippscorer i turneringen.

Neste kamp: 1/4-finale Vålerenga MS Abildsø, fredag 09.15 på bane 14.

Klasse D:
A-sluttspill:

16-del Vålerenga - Enosios Au-Paralimni 1-3 (1-2)

G13-laget til Vålerenga måtte si takk for seg i denne 16-delsfinalen. En prestasjon under pari endte med 1-3-tap. De ble liggende under 0-1 etter tre minutter og 0-2 etter åtte minutter. En redusering til 1-2 av Morad El Bakali ga nytt håp, men det brast sju minutter ut i andre omgang da de ble liggende under 1-3.

.......

Klasse S:
A-sluttspill:

16/delVålerenga - Haugsbygd 2-1 (0-0)

To flotte scoringer av Ida Kleive i 2.omgang reddet videre avansement. Det sto 0-0 til pause, men Ida satte inn 1-0 tidlig i andre omgang og la på til 2-0 7 minutter før slutt.

En Haugsbygd-redusering i sluttminuttene ga et kraftig press mot VIF-målet, men jentene rodde det hele mesterlig i land.

8-del: Vålerenga - Bønes COOP 0-3 (0-1)

14-årsjentene klarte ikke helt å følge opp fjorårets Norway Cup-bravader og røyk denne gangen i 8-del. Bønes-laget bl for sterke. Litt mye stang ut for våre jenter. Både tverrliggerskudd og avslutninger rett utenfor i 1.omgang. Det ble satset friskt framover for å komme ajour i protokollen etter hvilen, men det endte med kontringsmål til Bønes isteden. En god turnering likevel av jentene.

Resultater fra i går og dagens Vålerenga-kamper finner du her.

Reklame

NÅ: Stor vinterkampanje med supergode priser

Kommentarer til denne saken