RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Stygge dyr, vanedannende spill og fantastiske videoer er bare noe av det vi har funnet denne uken.

Vannmeloner er egentlig til for å spises, men det er en del som har gjort det til en kunstform å skjære ut de mest utrolige skulpturer og bilder i vannmeloner.

Er du triggerhappy?
Nettspill blir stadig mer avanserte, og i Autumn War skal du både leke litt strateg og være triggerhappy mot horder av zombier. Hva mer kan man be om?

Grow har utviklet seg til å bli et lite nettfenomen som handler om å gjøre merkelige ting på merkelige ting. Og hvis du ikke forstod logikken i det, så kan du teste siste versjon her.

Av og til dukker det opp barn med så fantastiske egenskaper at man bare blir sittende og måpe. Rett før nyttår lagde CNN en liten feature om barnekunstneren Akiane, som definitivt har et talent helt utenom det vanlige.

UFO-er over alt
Mennesker har sett UFO-er over alt de siste tiårene, og det er kanskje ikke så rart hvis vi løfter blikket litt og ser hva slags formasjoner som til stadighet dukker opp på himmelen.

Ofte handler nettspill om å skyte noen, gjøre halsbrekkende stunt eller kanskje bryte seg ut av et fengsel. I dette spillet skal du derimot ikke skyte noen, og målet ditt er å bryte deg inn et sted, ikke ut.

Skyt røyken!
Røykting blir stadig mer upopulært, og kanskje er det neste skrittet egne spesialstyrker som går rundt og skyter sigarettene til folk med vannpistoler? Det er i alle fall det du skal gjøre i dette skytespillet som har sine klare likhetstrekk med «Hvor er Willy?».

Det er et kjent fenomen at mange Mac-brukere er svært høylytte og benytter enhver situasjon til å påpeke Macs fantastiske egenskaper i forhold til en PC. Enkelte har sett seg lei på denne trenden, og tar nå til motmæle. At forfatteren bak denne ganske krasse teksten skyter ned sitt eget hovedpoeng ufrivillig får vi heller elegant overse.

Reklamene du aldri får se
Her kan du se alle de reklameplakatene som du ikke får se, men som hadde gjort kjøreturen litt mer morsom.

På norsk sier vi gjerne «tusen takk», mens man på engelsk drar det litt lenger og sier «thanks a million». Men har du noen gang tenkt på hvordan det vil høres ut å si det en million ganger? Nå har du muligheten!

Ubrukelig fakta
På denne nettsiden er det samlet en lang, lang rekke med totalt ubrukelig fakta. Blant annet kan du lese at perler smelter i eddik, isbjørner er venstrehendte og at 7 prosent av amerikanere vil spise på McDonald's i dag - og en lang rekke andre fascinerende, men ubrukelige fakta.

Hvis du ikke har lyst til å få en liten frase på hjernen i dag, da anbefaler jeg at du ikke tar en titt på denne.

Det var kvinnedagen i går. Mer er det vel ikke å si om dette.

Underholdning der du ikke forventer det
Neste gang jeg hopper på en t-bane, da håper jeg virkelig at jeg kommer til å oppleve noe lignende som dette. Dette er gruppa Naturally 7 som har en liten minikonsert på t-banen i Paris.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere