RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Langer ut mot Ap

Foto: TV 2 (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Det nye partiet Rødt liker ikke måten Gerd-Liv Valla har blitt behandlet på. Nå langer partileder Torstein Dahle ut mot Martin Kolberg.

Partiet valgte sin nye partiledelsen søndag. Med seg i partiledelsen får Torstein Dahle Ana Lopez og Ingrid Baltzersen som nestledere.

Gerd-Liv Vallas avgang opptar også det nye partiet.

- Arbeiderpartiet sitt maktspill i LO hindrer at Norge får en fri, uavhengig og slagkraftig fagbevegelse. Nå er det viktig at venstrekreftene i fagbevegelsen kommer på offensiven, og reiser kampen for norsk veto mot EUs tjenestedirektiv for fullt, sier Dahle.

I en uttalelse fra det nye partiet, blir det konstatert at Gerd-Liv Valla har vært utsatt for den hardeste kampanjen noen er blitt utsatt for i moderne norsk historie.

Særlig reagerer partiet på at partisektretær i Arbeiderpartiet, Martin Kolberg, torsdag avviste at han hadde hatt politiske motiver for sin forklaring overfor LOs granskningskommisjon. Det hevder Rødt er løgn.

- Når ledelsen i Arbeiderpartiet ikke gjør det fnugg for å stanse denne kampanjen, betyr det at den er sanksjonert, hevder han og kaller Vallas avgang en seier til høyrefløyen i Arbeiderpartiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere