RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Etter tre ukers pause har vi igjen funnet gullkornene i nettets vidunderlige verden.

Det finnes mange datingtjenester, og når man setter seg ned med kameraet rettet seg, da er det greit å tenke litt på hvordan man skal fremstå. Dette er trolig måten man IKKE drar damer på.

En ond, ond slutt
Å gjøre det slutt med kjæresten kan være en svært så ubehagelig affære, men av og til er man så forbannet på personen at man ønsker å gjøre noe helt spesielt ut av det. Av alle brudd som ligger ute på nettet av forskjellige slag, så er dette sannsynligvis en av de aller, aller mest ondskapsfulle.

Og når vi først er inne på slemme ting: Dette er ikke måten jeg håper bursdagen min blir feiret.

Hvorfor gjorde de dette?
Leker finnes i alle former og farger, og med stor konkurranse er det nødt til å bli noen som forsøker seg på noe som rett og slett ikke fungerer. Her er lekene du definitivt ikke vil ha.

Du er en ape
Vi ble veldig betatt av utfordringen vi fikk da vi skulle styre apen som skulle skyte ballonger, og nå har det dukket opp en ny versjon med enda flere brett.

Han var ikke alltid slem
Simon Cowell er personen som vi elsker å hate, men han har ikke alltid sittet som dommer i Idol og slengt dritt til ubrukelige deltakere. I dette spørreprogrammet fra 90-tallet fikk han sin debut, og da var han en litt annen mann.

Avsløre svindel
Det er viktig å kunne avsløre svindel. Her er noen gode eksempler på at alt ikke nødvendig er slik det gir seg ut for å være.

Ting du ikke bør sniffe
En nordmann ble «nettkjendis» da han spiste forskjellig former for krydder, men hans stunt var ikke i nærheten av så dristig som denne mannen som bestemte seg for å sniffe Wasabi i pulverform på et eller annet show. Det ser ikke ut til å være en behagelig opplevelse.

Merkelige roboter
Husker du Transformers? Her er alle figurene som vi ikke fant i serien, men som vi skulle ønske eksisterte.

Fansen lager eget spill
Vi har lenket til et par av de fantastiske Flash Element-spillene, som har blitt en utrolig suksess. Nå er det åpenbart noen som har latt seg inspirere og laget sin egen versjon av spillet.

Den farligste jobben?
Det kan ikke være mange jobber i verden som ser farligere ut enn denne.

De mest usexy
Alle skal til enhver tid kåre verdens mest sexy kvinner og menn, men det er noen som også ønsker å sette seg ned og kåre de minst sexy også - og det er minst like god underholdning. Hvem tror du topper listen over verdens mest usexy menn?

Bildet i toppen av saken er hentet fra denne litt spesielle bildeserien.

Sanger du får på hjernen
Hvis du er klar for å få en grusom melodi på hjernen, og samtidig lære litt nerdete ting, da er dette nettstedet du må besøke.

Og når vi først er inne på sanger man får på hjernen, da er det viktig å ta med den mest vandannende sangen av alle - selv om den er gammel.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere