RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lover billigere mobil i utlandet

Sist oppdatert:
Før fellesferien skal utenlandsprisene ned med opp til 70 prosent, lover Chess.

Per Christian Andersen har vært administrerende direktør i Chess siden november i fjor. Første gangen han studerte utenlandsprisene til selskapet, ble han overrasket over hvor dyrt det var.

Dette kom frem under en samtale Mobilen.no hadde med Chess-sjefen etter en pressekonferanse i Oslo. Pressekonferansen handlet om Chess’ nye prisgaranti, et tilbud som ikke omfatter utenlandstrafikk overhodet.

Ventet på spørsmålet
Da Mobilen.no for to uker siden gjennomførte en prisundersøkelse som omfattet norske operatørers priser i alle de mest populære ferielandene, syntes vi det var på sin plass å advare Chess-kundene. Det viste det seg nemlig at Chess var dyrest i nesten alle land.

Vi tok opp dette med Andersen etter dagens pressekonferanse, og ga uttrykk for en smule undring over resultatet av våre prissammenligninger.

- Jeg har ventet på dette spørsmålet. For å være ærlig ble jeg overrasket selv, sier han.

Selv om den nye prisgarantien fra mobiloperatøren ikke berører utenlandsprisene deres, lover Andersen at det skal ryddes opp i disse med det aller første.

Nye priser før sommeren
- Vi vil foreta store endringer i utenlandsprisene våre, med reduksjoner på opptil 70 prosent på det meste. Endringen vil være gjennomført i god tid før årets sommerferie, lover han.

Detaljene omkring de nye prisene er foreløpig ikke klare.

Denne saken er hentet fra Mobilen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere