RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Aldri før har vi funnet så mange spennende ting på nettet.

Vi har alle hørt om ryktene om djeveldyriking i Beatles-sanger og skjulte budskap i andre sanger. Nå kan det se ut til at gla'sangen (?) I'm blue fra Eifel 65 kanskje inneholder et lite budskap av kannibalisme.

Den fæle Potter-lyden
Alle snakker om den nye Potter-filmen, og noen har også begynt å tenke på den siste boken. Dette er den perfekte måten å feire det på - både for fans, og for de som ikke er så glad i Potter.

Er du klar for en real utfordring nå som uka nesten er over? I dette nettspillet skal du forsøke å få alle bitene til å passe. Høres enkelt ut, ikke sant?

Bushs morsomste
Det var nylig den årlige mediemiddagen til Det hvite hus, og i den forbindelse lagde vår kjære David Letterman en egen topp 10-liste med de beste øyeblikkene med Bush.

Det er viktig å kunne ha svar på spørsmål som ikke avslører hva du egentlig mener, rett og slett for å unngå en ubehagelig situasjon. Hvis noen spør hvordan det går, så kan du si «det rusler og går», som kan bety alt fra at du er utrolig deprimert, til at alt er kjempefint. Men hvordan kan du svare overbevisende på andre, mer betente spørsmål? Svarene finner du her.

Er du skikket til å drive en gård?
Jeg har aldri blitt helt glad i disse spillene som skal lære oss så mye om hvordan livet er i utviklingsland, de har en tendens til å bli i overkant belærende, men dette spillet handler om strategi, og kan egentlig minne om Dope Wars, og det gjør det hele så langt mer spennende!

Å rydde er egentlig ikke en spesielt morsom affære, men av og til må man ta et skippertak - særlig hvis det ser slik ut.

Ehm...
Det er vanskelig å komme utenom at det har bygget seg opp en stereotyp rundt homofile, og det er kanskje vanskelig å tenke seg en mer homofil sport enn dette.

Hvis du er ute etter et virkelig gjennomført og spesielt nettspill, da skal du ikke lete lenger enn dette. Det handler om å ha øynene med seg, og kanskje være litt smart.

Simon Cowell i Simpsons - igjen
Vi har dratt frem American Idol mange ganger i denne serien, men nå er det i en litt spesiell sammenheng: I forbindelse med veldedighetsutgaven av Idol, Idol gives back, stilte Simon opp i en spesialepisode av The Simpsons.

Av og til ønsker man bare et one night stand, men det er ikke nødvendigvis slik at det er intensjonen til begge parter. Det kan føre til en svært så ubehagelig situasjon.

Utrolige ferdigheter
Husker du 80-tallsfilmen Cocktail, den store gjennombruddsfilmen til Tom Cruice? Denne bartenderen får Tom til å fremstå som en amatør.

Og når vi først er inne på folk med ekstreme ferdigheter: Klarer du å behandle et par jojo-er på denne måten?

Er du dyktig nok?
Vi har spilt spill som Line Rider og vært svært fornøyd med konseptet, men i dette nettspillet dras dette linjekonseptet til et helt nytt nivå, og vi blir hektet!

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne hysteriske bildeserien.

Og siden vi først var inne på American Idol denne gangen, så avslutter vi med noen av de verste sangerne fra noen år tilbake.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere