Gå til sidens hovedinnhold

Aalbu kan bli sportsdirektør

VALLHALL (vif.no): Vålerenga Fotball kan bekrefte at Jan-Erik Aalbu (42) er tilbudt jobben som klubbens sportsdirektør. Vålerenga og Aalbu møtes igjen neste uke til forhandlinger.

- Jan-Erik Aalbu er den av kandidatene som har den samlede kompetansen vi ønsker at en sportsdirektør i Vålerenga fotball skal ha, sier Espen Musæus i klubbens samarbeidsorgan.

Vålerenga fotball og Jan-Erik Aalbu vil starte forhandlinger med sikte på en ansettelse neste uke.

Jan-Erik Aalbu (født 25.12.63) er fra Bærum og er i dag sportssjef i Norges Golfforbund.

Etter noen eventyrlige år i norsk hoppsport bestemte han seg for sommeren 2004 å bytte beite og takket ja til å bli sportsdirektør i Stabæk Fotball. Han hadde da tidligere vært sportssjef for kombinert- og hopplandslaget og sportsdirektør på Norges Toppidrettsgymnas.

Som utøver har han spilt for Vålerenga Fotball i to sesonger, og var med på å vinne NM-sølv og seriebronse i 1985. Han ga seg som toppspiller da han forlot VIF etter sesongen 1986 og meldte overgang til Bærum SK.

Han har også vært en del av Norges juniorlandslag i skihopping.

Lars Bohinen (37) har fungert som midlertidig sportsdirektør i klubben etter at Geir Solstad gikk av som administrerende direktør før ferien.

- Vi ønsker at Lars Bohinen skal fortsette i klubben, men i en annen rolle hvor vi kan få benytte hans meget gode sportslige kompetanse, sier Musæus.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem