(SIDE3): Fotballstjernen Peter Crouch føyde seg inn i rekken av utro idrettsstjerner når det ble avslørt at han på en guttetur til Madrid i sommer hoppet til køys med en 19 år gammel prostituert kvinne fra Algerie.

Fra Side2: Er fotballspillere oftere utro?

Fotballproffen skal ha betalt 8500 kroner for hyrdestunden.

Bekreftet graviditet
Dette ble slått stort opp av News of the world som publiserte et intervju med kvinnen, og dermed ble det problemer på hjemmebane for Crouch.

Forloveden hans, modellen Abigail Clancy, tok en stund av seg forlovelsesringen. Men når graviditetsrykter begynte å svirre rundt paret antok også de fleste at Crouch var tilgitt.

Torsdag bekreftet Peter Crouch at han og Clancy ventet barn sammen.

Den prostituerte jenta med det pussige kallenavnet «Monica Mint» sa følgende til Daily Mail etter avsløringen

– Jeg kan ikke fatte og begripe at han betalte meg for sex, når han har en så nydelig jente hjemme i England, sier hun til Daily Mail i England.

Mest sexy WAG
Mange er tydeligvis enige med henne, og nå er Clancy kåret til den mest sexy fotballfruen i Storbritannia.

Såkalte WAGs (Wives And Girlfriends) i fotballmiljøet har blitt en slags ny gren av kjendiser i fotballgale Storbritannia. Det er nettstedet FootBallFanCast som står bak kåringen.

De skriver at selv en kjapp titt på Clancy er nok til å konkludere med at Peter Crouch må ha mistet all sunn fornuft. Bildene av Peter Crouch og Abigail Clancy ser du i bildekarusellen øverst.