Gå til sidens hovedinnhold

Ferien du bare kan glemme

Verdens dyreste hotell setter opp verdens dyreste pakketur.

(LXUS.no) Hotellet som allerede holder rekorden som «Verdens dyreste hotell» sikter seg nå inn mot en ny rekord. Ved å sette sammen en storslagen reisepakke til én million dollar, eller hele 5,1 million kroner, håper Emirates Palace Hotel i Abu Dhabi at pakketuren blir notert som verdens dyreste i Guinness Book of World Record, skriver Indiatimes.com.

Hotellet lover at det syv dager lange oppholdet blir ekstravagant, og at de heldige (og bemidlede) turistene skal få mye for pengene.

Henter hvor som helst

Gjestene blir plukket opp av Etihad Airway og fløyet til Abu Dhabi - uansett hvor i verden de måtte bo. Når de ankommer Abu Dhabi har de en sjåfør og en Maybach tilgjengelig under hele oppholdet. Gjestene får selvsagt bo i hotellets beste suite på hele 680 kvadratmeter.

LES OGSÅ:
Hellig hvile på gudenes øy
Svindyr suite i Europas hjerte
Slik blir rikingenes nye lekeplass

Hver dag starter med et behandling på det ultraluksuriøse spaet Anantara Spa, før gjestene tas med på ulike opplegg både i Abu Dhabi eller i andre nærliggende land.

Programmet blir spesialtilpasset etter de ulike gjestenes ønsker.

Perler og persiske tepper

Blant annet kan gjestene bli med til Iran for å få håndknyttet sitt private persiske teppe. Man kan også delta på perledykking i Bahrain, der man etter endt fangst kan få håndlaget et perlesmykke designet etter eget ønske.

Andre turalternativer innebærer dypvannsfisking i Dødehavet, ørkentur og en god dose av hotellets egne «Emirates Palace Gold Champagne»

Emirates Palace Hotel er ikke et hvilket som helst luksushotell. Hotellet kostet i 2005 over tre milliarder dollar å bygge, og sies å være det dyreste hotellet som noensinne er bygget. Kanskje ikke så rart siden mesteparten av interiøret består av gull og marmor.

Hotellet har 302 rom og hele 92 suiter, og det er myndighetene av emiraten Abu Dhabi som eier hotellet og hotellkjeden Kempinski som driver det.

Kempinski er også kjent for å ha verdens dyreste suite i Genève, som LXUS tidligere har skrevet om.

Promoterer Abu Dhabi

Hotellets direktør sier ifølge Indiatimes.com at han håper at tilbudet er med på å promotere Abu Dhabi som et av verdens beste turistdestinasjoner, og at det vil promotere Emirates Palace som et av Abu Dhabis landemerker.

Han legger også til at deler av inntektene av pakketuren vil gå til veldedige formål i De forente arabiske emirater (UAE).

Kommentarer til denne saken