Gå til sidens hovedinnhold

Actionstart på Ekstremsportveko

Leken med elementene er i gang. Den 10. utgaven av Ekstremsportveko startet i helgen. Se bildene her!

(SIDE2:) Ekstremsportveko på Voss ble søndag ettermiddag offisielt åpnet med salutt, foran massevis av vossinger og andre som ville få med seg åpningsshowet.

Se bildene fra åpningen nederst.

I en pressemelding sier arrangørene av Ekstremsportveko at de venter usedvanlig mange utøvere i år.

- Vi har hatt stor pågang fra gode utøvere i år. Dette viser at vår merkevarebygging gjennom flere år har ført til at Ekstremsportveko har blitt en internasjonal festival. I år er det også høyere kvalitet på alle konkurransene enn vi har sett før. Nå får vi vist alt Voss har å by på, sier Kaia Finne, daglig leder for Ekstremsportveko.

Søndag ble den første konkurransen avviklet, i multisport. Utøverne syklet og løp en knallhard løype opp mot Lønahorgi, men nådde ikke toppen på grunn av tåke.

En av godbitene på programmet er frikjøringskonkurranse for ski- og snowboardutøvere på Vikafjellet. En begivenhet for skibygden Voss, som venter store navn.

- Vi har Norges beste utøvere på startlisten med veteranen Fred Syvertsen i spissen. I tillegg kommer selveste JT Holmes fra USA. Det kommer til å bli kanonbra. Utøverne skal kjøre en trasé som er på 400 høydemeter. Det har vært mildt i det siste, men vi har fortsatt gode forhold, forteller grenansvarlig Kjetil Isaksen.

Ekstremsportveko holder det gående frem til søndag 1. juli.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai