(SIDE2): - Alle prater om Adam i USA nå, og denne kommer til å gi superstjernen enda mer oppmerksomhet, forteller Ray Kay til 730.no.

Adam Lambert, som mange mener burde vunnet årets amerikanske Idol, men som fikk sølv, skapte klagestorm etter søndagens American Music Awards-opptreden, hvor han (gisp!) kysset en mann på scenen, hadde en mann i lenke og fikk hodet til en av sine dansere i skrittet.

Madonna kan kysse Britney og Christina, men en homsegutt får ikke lov å lage litt sprell, skriver 730 . Disney-kanalen ABC fikk i alle fall 1500 klagetelefoner etter innslaget.

Med dette muligens i bakhodet måtte Ray Kay utøve selvsensur da han satte sammen sin Adam-snutt.

- I videoen portretterer vi en undergrunnsklubb med fetish-elementer. Det er en veldig sexy låt, og vi prøver å legge seg tett opp til de amerikanske TV-reglene for hva som kan vises, for å si det sånn.

- Broadcasting-reglene er jo veldig strenge, så vi måtte sensurere litt av vårt eget materiale i redigeringen. Uansett, shooten gikk veldig bra og alle var fornøyd. Jeg gleder meg til å vise den til verden, sier Reinert Olsen.

Haugesunderen føler resultatet er veldig annerledes enn det han tidligere har gjort, og elsker Adams innsats.

- Dette er ikke en typisk Ray Kay-video, noe jeg selvfølgelig liker. Det er kjekt å utfordre seg selv og lage ting man vanligvis ikke gjør. Adam er en intelligent og superhyggelig fyr rent privat, og som artist er han fantastisk dyktig og utrolig lett å jobbe med. Han leverte knallbra, og er en av de beste «performers'ene» jeg har filmet.

Se Ray Kays nye video med Adam Lambert her!

Dr. Luke-produserte «For Your Entertainment» er 27-åringens «offisielle» debutsingel, hentet fra albumet med samme navn.