Gå til sidens hovedinnhold

Adele knuste alle

Gråtkvalt superstjerne tok imot pris etter pris.

(SIDE2): Adele (23) fikk hele seks Grammys under helgens prisutdeling. Artisten var noe overveldet og følelsesladd da hun mottok de gjeveste prisene «Song of the Year» og «Best Pop Solo Performance». En av prisene var også for årets album, for hennes «21».

Den britiske stjernen tok til tårene da hun takket for prisene. Det har vært en turbulent tid for Adele, hun har slitt med stemmen og det var lenge usikkert om stemmebåndet var så skadet at hun noen ville synge igjen, skriver den britiske avisen Daily Mail. I en av takketalene rettet hun derfor en stor takk til legene som har hjulpet henne tilbake til artistkarrieren.

- Ettersom det er sang og vokal det gjelder, antar jeg at jeg må jeg takke mine leger som brakte stemmen min tilbake, sier Adele. I tillegg takket hun moren som oppfostret datteren alene.

- Denne jenta har klart seg, mamma, sa Adele.

Sang
Adele har måttet holde stemmen i ro i over én måned, men i helgen sang hun på Grammys til stor glede for gjestene. Forventningene var høye - men Adele ga alt i superhiten «Rolling in the Deep» og ble møtt med stående applaus.

Kveldens andre store vinnere var Foo Fighters, som tok med fire priser for blant annet beste rockealbum med «Wasting light» og beste rockelåt for «Walk». Taylor Swift, Diana Ross og Chris Brown var noen av dem som tok med priser hjem.

Mintes Whitney
Årets Grammy Awards var åpenbart også preget av Whitney Houstons dødsfall på lørdag. Og den storslåtte prisutdelingen i Los Angeles åpnes med en hyllest til superstjernen - både bønn og sang var en del av minnestunden.

- Whitney, we will always love you, sa vert for kvelden, LL Cool J.

Jennifer Hudson sang også den ikoniske kjærlighetssangen «I will always love you» til ære for 48-åringen. u tillegg til Whitney er det flere store artister som har gått bort det siste året - og både Etta James og Amy Winehouse ble minnet under prisutdelingen.

Les også:

Kommentarer til denne saken