HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=yd-XkAnzBCXUv_p1kh1gNAlZxO6ZezAha_bfdCH_Z-dMkdYtN6xww70kMgglwKL-iVJGbKofYyw4DEGTGK5p9qaqO35FPb98&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Da Philip Boardman var 12 år, ble faren Tom, arkitekt for Norad, uhelbredelig syk. I kaldt vintermørke landet Philip, lillebror, en søster og mamma på Fornebu flyplass.

Ingen av dem snakket et ord norsk. Morsmålet var nyanga, som de snakker i Zambia. Det ble et forferdelig opprivende møte for Philip, i voksen alder kjent som Admiral P - Norges mest streamede artist. Mannen bak «Snakke litt», «Spinnvill» og «Engel».

- Faren min levde litt under ett år, han var inn og ut av sykehus. Det var ikke noe fint det der. Jeg var veldig nær faren min, og det var en periode, etter at han døde, der jeg var så sint og usikker og havnet i noen slåsskamper, forteller Admiral P i programmet.

Personlig admiral

Han er ikke den eneste som har åpnet opp om personlige historier, relatert til musikken. Wenche Myhre fortalte om hvordan brystkreften brått satte stopper for hele måten hun levde sitt liv på.

Henning Kvitnes snakket om rockemyten og fikk mange gode tilbakemeldinger da han fortalte at alt bra i livet har skjedd etter at han sluttet å drikke.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=FWwVHvarsOMRMkD0mhQB1PpU8IDHKQRzp4nnh3mf5TZ9VrWAnNcAhANGQsQ7gozBOXz_1uXZI-2kDqeCvGb_OuUMiyV0g9hv&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Ravi berettet om hvordan suksessen fikk ham til å slutte med musikk i hele ni år.

I fjerde program av "Hver gang vi møtes" er det Admiral P som er hovedgjest. Som andre litt uvante Hver gang vi møtes-artist som er med.

Forrige gang var det OnklP som fikk nettet til å koke med sine betraktninger om å sette barn til verden når man ikke har alt på stell.

Senere skapte OnklP og Jaa9s nye hit som følge av stormen i sosiale medier.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=4PUkPRH6cLQ9qIuQEor_WtDi_G1_khZ8h58uniwtqw44r4pC2wrzV0B4vlbrCjaRd2STcWbLJipGmNuN3kDLC2YHauUZ548b&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Råd av OnklP

- Jeg er blitt spurt tre ganger før, men følte aldri at tidspunktet var helt riktig. Jeg fikk imidlertid litt råd fra OnklP, som sa at man blant annet får vist seg frem på en annen måte. Og deltakelsen ble veldig spennende og overraskende for meg, sier Admiral P til Side2.

Philip Boardman sier han ble grepet av hvor sterkt det var å bli tolket og satt i sentrum av felles kolleger.

- Jeg har jo alltid lurt på hvorfor folk blir så rørt, men nå fikk jeg kjenne det selv, sier han.

Hver gang vi møtes sendes på TV 2 lørdager 20.00

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=5rC4_gnvwbTI9AKkX-wxtgpcq1SxmPOzppDyORTpQcXhwad0wPVdClCY3eSt8CI8xC87NaJxFNp7cj6qIxCHoWXm3hjX_-y7&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);