(SIDE2): Bilder av supermodeller i toppform kun to måneder etter fødselen er blitt helt vanlig. Men den heteste av de alle, Adriana Lima, innrømmer nå at det ikke var lett å få tilbake drømmekroppen etter at hun fødte datteren Valentina i 2009.

- Jeg var virkelig bekymret, sier Adriana Lima.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Tilbake til drømmekroppen
Victoria's Secrets har vært kjent for å benytte seg av modeller med former. Men da undertøysgiganten nylig lanserte sommerens kolleksjon, var supermodellenes former - og ikke bademoten de skulle vise - som ble diskutert. Spesielt Candice Swanepoels tynne bein og magre midje har fått mye oppmerksomhet. Swanepoel har alltid tilhørt de ganske rette modellene, men endringen fra Victoria's Secrets undertøyskolleksjon i fjor er ganske stor.

Adriana Lima derimot innrømmer nå at hun sliter med å holde formene slanke. Supermodellen la på seg 12 kilo i svangerskapet. Siden har Adriana slitt med å få tilbake drømmekroppen, men nå skal de 12 kiloene være borte igjen.

- Jeg la på meg masse, omkring 12 kilo, og jeg var bekymret for om jeg klarte å gå ned igjen. Jeg prøvde å spise sunt under graviditeten. Men datteren min var førsteprioritet og for å holde henne sunn, spiste jeg så ofte jeg hadde lyst, forteller hun nå til Fox News.

- Unngå stress!
Ett helt år brukte supermodellen på å gå ned kiloene igjen.

- Mitt råd til andre som vil gå ned i vekt er å unngå olje og sukker. Det hjelper veldig. Man skal også unngå stress. Jeg ble stresset over at jeg ikke mistet kiloene raskt nok, og derfor gikk jeg ikke ned. Jeg la også merke til at jeg ikke gikk noe ned i de periodene hvor jeg lå søvnløs om natten, fordi jeg var stresset over vekten min, innrømmer hun.