(Spillmagasinet): Det er ikke bare glitrende grafikk og strålende spillbarhet du får med «Age of Conan». Gjennom et omfattende miljø for modifisering (modding) av spillet får du også store muligheter til å forandre på spillet.

Moddingen tar spesielt for seg brukergrensesnitt og statistikk, men det er også mulig å justere selve slåssingen i «Age of Conan».

Les det offisielle forumet om modding her

Fra forumet kan du lete deg gjennom mange gode (og dårlige poster) om modding, eller du kan gå direkte til Conanmods.com hvor du finner svært mange mods med forklaringer på hvordan du skal installere og bruke dem.

Sjekk også ut Ten Ton Hammers «AoC»-side for enda flere tips.

Selv har jeg installert og brukt flere modifiseringer, og spesielt for magikere er moddene gode. Spiller du som «Bear Shaman» eller «Demonologist» kan det etter hvert bli ganske så fullt i standardgrensesnittet i «Age of Conan». Da er det en idé å installere et av de spesielle grensesnittene for din figurtype.

Vi anbefaler spesielt disse tre:

1. Keeper's Alpha Map (gjør kartet litt bedre).

2. Inspiration UI (fin hvis du har mange forskjellige figurer)

3. Mirage UI (bra for magikere)

NB! Sjekk at folkene som har laget moddene at de har oppdatert dem (les deres egne oppdateringer m.v.) og ta gjerne sikkerhetskopi av filer som blir overskrevet. Alltid en god regel.

PS! Våre gode venner i Gamer.no har laget denne glimrende listen over nettsider for «Age of Conan».

Les flere spillsaker på www.spillmagasinet.no.

Spill-konkurranse: Vinn Kaptein Sabeltann-billetter