Det er menneskelig å feile. Og menneskelig viste Eurogamer seg å være da de lanserte sin anmeldelse av «Age of Conan: Rise of the Godslayer,» utvidelsespakken til Funcoms MMORPG.

Ting ser stygt ut

I anmeldelsen skrev Eurogamer blant annet «On paper, things look pretty grim. Rise of the Godslayer doesn't feature the level cap increase you might expect from a serious £20 expansion, nor does it feature any new classes.» Karakteren var 6/10.

Lyst til å teste spillet? : Spill «Age of Conan» gratis

Det er nettopp denne kommentaren som har fått spillerne av «Age of Conan» til å reagere. Det var nettopp spillerne som gjennom avstemning avgjorde at Funcom ikke skulle introdusere høyere nivåer enn level 80. Det faktum at anmelderen også bommet på antall nye soner og antall nye instanser hjalp heller ikke på.

Intervju med Erling Ellingsen om Rise of the Godslayer, og «Age of Conan» anno 2010: - Ufattelige mengder med innhold

For tidlig anmeldelse

Mange klager også på at man har anmeldt spillet såpass tidlig, slik som vi i Spillmagasinet gjorde. Vi har dog poengtert at vi har sett på det «Age of Conan» som nå eksisterer og våre førsteinntrykk av hvordan ekspansjonen påvirker dette. Selvfølgelig nok er det slik at alle MMORPG-spill egentlig ikke kan vurderes før det har gått minst to til tre måneder, og vi lover at vi kommer tilbake med en ny vurdering etter denne tiden. Eurogamer skal også komme med en ny anmeldelse, den tidligere anmeldelsen er erstattet med følgende :

Eurogamer has decided to withdraw its review of Age of Conan: Rise of the Godslayer.

We believe the review provided an accurate and reasonable account of the game in its present state, but on further investigation we are still not completely satisfied that it meets the standards expected of MMO reviews.

Another review has been commissioned and will be published in due course.

Oli Welsh

Eurogamer.net Reviews Editor

Les vår anmeldelse her:
Nå er Conan endelig konge