(SIDE2): Undertøysmerket Agent Provocateur, er kjent for å lage sexy videoer for å promotere sitt tilsvarende sexy undertøy.

Store stjerner som Kate Moss, Kylie Minogue og Rosie Huntington-Whiteley har alle stilt opp i sexy undertøy fra luksusmerket, og kampanjevideoer med jentene i hovedrollen, har gått som farsotter verden over.

Faktisk var Kylie Minogues nettreklame for Agent Provocateur en av de mest sette videoene i historien. Så langt har over 480.000 sett reklamevideoen, som visstnok skal være et høyt tall for en slik type nettreklame.

Se videoen med kylie her

Catfight
Nå ser det derimot ut til at Agent Provocateur tar i bruk nye metoder for å få solgt sitt lekre undertøy.

I New York ble nemlig tre modeller foreviget i en photoshoot, som av høyeste sannsynlighet, er for det eksklusive undertøysmerket.

Se flere bilder fra innspillingen nederst i saken!

Det var i den trendy bydelen Tribeca de tre modellene ble fotografert, og på bildene kan man se at de to jentene lekesloss iført undertøy, og leopardjakker.

Den ene modellen bærer mest sannsynlig et rødt undertøysett av modell Birthday Suit, mens den andre modellen ser ut til å være iført et feminint sett i Gangster-modellen. I kjent Agent Provocateur stil hadde begge modellene både strømper og strømpeholdere.

Sexy dansing
For å promotere sin siste kolleksjon har undertøysmerket laget en serie sexy videoer, der modeller danser iført undertøymerkets sexy underplagg. Videoene har en litt hjemmesnekret look, og man får ikke se ansiktet til modellene i videoene.

SE VIDEOENE HER.

Kjendisfavoritt
Det eksklusive undertøyet er populært blant kjendiser, og både Rihanna og Christina Aguilera har blitt observert i undertøyskjedens eksklusive butikker.

For noen år tilbake fantes det også en Agent Provocateur butikk i Oslo, men den finnes ikke lenger.

SE BILDER FRA DEN NYE PHOTOSHOOTEN HER:

3803