Gå til sidens hovedinnhold

Aguileras forlovelsesring stjal showet

Tirsdag åpnet den italienske designeren Roberto Cavalli en ny butikk i Beverly Hills. Likevel var det Christina Aguilera og hennes vakre forlovelsesring som stjal oppmerksomheten.

26 år gamle Jordan Bratman fridde til sin popdiva på fredag kveld, kunne Aguileras assistent, Meghan Prophet, fortelle Associated Press i helgen.

Nyforlovede kjendisdamer
Tirsdag var paret blant gjestene da designeren Roberto Cavalli åpnet en ny butikk i Beverly Hills. Til tross for at det var den nye butikken som skulle stå i fokus var det Aguileras ring som fikk mest oppmerksomhet.

Da Christina Aguilera ankom åpningen var Cavalli en av de første som tok en grundig titt på ringen. Nicole Richie deltok også på åpningen med ny ring på fingeren, og de to forelskede damene poserte mer enn gjerne for fotografene med sine nye ringer. Richie forlovet seg nylig med DJ-kjæresten Adam Goldstein.

Gjenforent Baywatch-duo
Også den tidligere Baywatch-duoen Traci Bingham og Carmen Electra var Cavallis gjester tirsdag. De to spilte henholdsvis Jordan og Lani i den populære serien.

Ønsker du å ta en titt på ringene som var den store snakkisen i Beverly Hills i går finner du bildene i galleriet under.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken