Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det offisielt

- Det er deilig å være pluss én i dag, sier Tone Damli Aaberge da hun steppet ut offentlig med kjæresten.

(Haugesund/SIDE2:) – Vi kommer i alle fall til å vinne festen, sier Aksel Hennie med et smil til Side2 da han ankom Haugesund filmfestival fredag formiddag.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Les også: Elegant, stilig og sexy

Les også: - Ikke bare pupper

Det var det ingen tvil om. Sammen med Tone Damli Aaberge «vant» han også den røde løperen fredag kveld. Det har vært kjent at de to har trivdes godt i hverandres selskap en god stund. Men ingen av dem har hatt stort behov for å kommentere romansen offentlig.

Men fredag i Haugesund var det ingen tvil om at de to har det veldig fint sammen.

- Det er kjempedeilig bare å være en hale i kveld, det er jo sjelden, sa Tone Damli Aaberge til Side2 etter først nærmest å ha løpt inn til mottakelsen foran Aksel Hennie.

- Kom tilbake, flirte kjæresten og veivet henne tilbake.

- Ja, kom'a, Tone, sa et samlet fotografkorps.

De to var lettere lattermilde over alt oppstyret, men var også veldig avslappet.

- Det er ekstremt hyggelig å være her, sier Tone Damli Aaberge til Side2.

Privatlivet er mitt
Den siste tiden har de opplevd at Se og Hør har snikfotografert dem både på ferie og i Oslos gater. Det lot paret ligge fredag.

– Jeg føler ikke behov å kommentere noe om mitt privatliv overfor pressen, enten det handler om lykke eller sørgelige historier. Jeg stiller meg mer enn gjerne opp med mitt virke og snakker villig vekk om hvem jeg er som menneske, men noe mer har jeg ikke behov for å si, sa Aksel Hennie til Side2 tidligere på dagen.

Men på kvelden var han mer løs i snippen.

- Jeg har ventet 33 år på dette, vitset han til TV 2s Waschera. Og jublet; - Jeg har funnet den beste jenta.

Tone sier til Side2 at hun synes det var spennende å møte en ny bransje, og sa at både hun og kjæresten var usedvanlig spente foran kveldens Amanda.

- Jeg krysser jo veldig fingrene for at Aksel vinner, sier hun med et stort smil til Side2.

– Viktig rolle for meg
«Max Manus» er nominert til 10 Amanda-priser under fredagskveldens utdeling. Hennie la ikke skjul på at han er kjempespent og at han syntes det hadde vært hyggelig å vinne.

– Max har vært en viktig rolle for meg av mange grunner. Ikke minst også fordi filmen har betydd så mye for mange mennesker. Selvfølgelig håper jeg vi vinner så mange priser som mulig. Og kanskje mest håper jeg at Thomas vinner, sier han og sikter til manusforfatter Thomas Nordseth-Tiller som døde så alt for ung av kreft, 28 år gammel, i vår.

Kanskje til Amerika
«Max Manus» er plukket ut i beinhard konkurransen til filmfestivalen i Toronto i september. Men Aksel står da på scenen i «Drapene i Aalst» der han og Ane Dahl Torp spiller foreldre som tar livet av sine egne barn, og vil sannsynligvis ikke være til stede på Nord-Amerikas største filmfestival.

Side2 kommer snart tilbake med bilder fra Filmfestivalen.

Kommentarer til denne saken