Gå til sidens hovedinnhold

Aktiv i Danmark

Danmark byr på overraskelser for dem som vil på aktiv ferie. Vi har samlet et lite knippe tips til deg.

HTML EMBED

Aktiv ferie i Danmark

Historisk ridetur på Færøyene

Skal du ta Færøyenes natur og historie innover deg, gjøres det selvsagt best fra hesteryggen, og det bør være en islandshest. Berg Hestar i Torshavn arrangerer daglige rideturer i øyriket sitt, og vi anbefaler en dagstur til Kirkjubø, og underveis kan du nyte utsikten til øyene Hestur, Koltur og Sandoy. Dere er dessuten innom den middelalderske St. Magnus-katedralen, St. Olavs-kirken og den historiske gården Roykstovan.

Ta sykkelen fatt i Danmark

Få land er så enkle å ta seg frem i på sykkel som Danmark, og mulighetene er selvsagt mange. Du kan sykle København på kryss og tvers, eller hele landet på langs. Det er langt enklere enn du tror, og både sunt og lærerikt.
www.visitdenmark.com

Jakt på rav i Danmark

Landene rundt Østersjøen er kjent for sin høye forekomst av rav, og Danmark er intet unntak. På vestkysten av Jylland er det særlig mye av det spesielle materialet, som verken er stein eller metall, derimot mer enn 30 millioner år gammel forsteinet kvae, i tidligere tider verdt sin vekt i gull.
dkks.dk/ivory-and-amber

Har du noen gode tips til en aktiv Danmark-ferie? Skriv ditt tips i kommentarfeltet under eller del det med leserne våre på Facebook.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken