Gå til sidens hovedinnhold

Alba feirer ved bassenget

Hotte stjerner skal ha hotte nyttårsfester - som Jessica Albas selskap ved bassengkanten i Miami.

(SIDE2:) I en stor oversikt over stjernenes planer for nyttårsaften skriver People.com at kjendisdamene Jessica Alba og Haylie Duff har slått pjaltene sammen om poolparty i Miami.

Lindsay i solen
Mens de fester sammen med andre kjendiser, som Benjamin McKenzie fra «The O.C.», ved bassenget, skal kjendis-DJ Steve Aoki sørge for musikalsk føde.

Også Lindsay Lohan skal nyte solen i Miami, og skal avslutte 2006 i fasjonable Delano Hotel, skriver People.

Andre som skal feire i solfylte Florida er skuespillerne Jared Leto, Luke Wilson og Jamie-Lynn Sigler. Rapperen Ludacris skal være DJ i et selskap ved Sagamore Hotel, som har tennissøstrene Venus og Serena Williams som vertinner.

Britney og Pamela på frifot
I Las Vegas kan bekymrede mødre låse inn sine sønner, for der kommer Britney Spears for å feste. Den nysingle småbarnsmoren skal markere årsskiftet i nattklubben PURE, som er en del av velkjente Caesar's Palace - for øvrig stedet hvor eksen Kevin spilte inn sin musikkvideo.

En annen single blondine som sjelden går upåaktet hen er Pamela Anderson - hun skal være vertinne for et selskap ved The Venetian i Las Vegas. Begge eksene hennes er også på plass i Las Vegas - Tommy Lee i klubben The Joint, og Kid Rock i nattklubben Jet.

Aguilera synger nyåret inn
New York er kjent for sin storstilte feiring på Times Square. Her skal tv-kjendisen Carson Daly stå for den tradisjonelle nedtelling ved midnatt, mens rockerne Panic! At The Disco skal opptre.

I et tv-program ledet av Idol-programleder Ryan Seacrest, skal Christina Aguilera synge det nye året inn. Andre som opptrer er Fergie, Natasha Bedingfield og Meat Loaf.

Etter showet skal Christina Aguilera være vertinne for et party i Hudson Hotel, sponset av ølgiganten Heineken.

Mer om nyttårsfeiring:

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene