(SIDE2): Ray Kay hopper fra hele Englands Cheryl Cole, til den litt mindre stive Alesha Dixon, i forbindelse med lanseringen av «Skal vi danse»-vinnerens kommende, tredje album. Nærmere bestemt settets første singel, skriver 730.no.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Mens Rihanna jakter på en «Rude Boy» som er «stor nok», søker briten en «Drummer Boy» som dunker hardt med sin trommestikke:

- I think I need a better drummer, I need a drummer boy, a better drummer boy, pick up your stick, hit me with your best shot!

- Ehhh... Oohhhhh ååå ooooh... They like the way I shake my tambourine, I got a boom and a bing, baby you never seen

- Turn me on, baby... I can't feel it. I wanna feel it, Harder, harder, harder!

Se også: Alesha forteller 730.noom sin norske eks John Carew

Videoen hadde premiere i ettermiddag, vi får vi se at nordmannen har latt være å tolke trommemetaforene for oss. Det ser likevel lekkert ut og Alesha selv har allerede fortalt at hun er toppfornøyd.

- Vel, hva kan jeg si? Jeg er gira. Hadde det så bra da jeg skjøt videoen. 7 garderobeskift, 10 dansere og 20 trommeslagere! Ray Kay var fantastisk og Rich N Tone, som gjorde koreografien. Det var en 21 timers shoot!!! Kunne ikke føle føttene mine etterpå!!!, blogget 31-åringen.

I pressemeldingen sier hun at det er en «empowering» låt hvor kvinner er «on top».

SE VIDEOPREMIEREN HER!

- Dette blir en feit video, sa Reinert til 730 da de forstyrret ham under Alesha-innspillingen med den svære nyheten om hans YouTube-rekord.

«Drummer Boy» er produsert av Atlanta-baserte Nate Walka. Aleshas album skal ut i høst, og har byttet navn fra «Unleashed» til litt mindre freidige «The Entertainer».