(SIDE2): I en ny kampanje for magasinet «Made in Brazil» løper Victorias Secret-modellen rundt på stranden i store hvite underbukser og med en stor herreskjorte på.

Se videoklipp nede i saken!

Fra vilt til enkelt
31 år gamle Alessandra Ambrosio har ingen problemer med å gjøre undertøy sexy. For bare et par uker siden spankulerte hun ned catwalken under det årlige spektakulære Victorias Secret-showet der sexy undertøy og ekstravagante kostymer er ingrediensene.

Denne uken løp hun altså rundt på stranden i heller nedtonet undertøy. Og ja, begge deler er superhot. Det er fotograf Stewart Shining som sto bak den ferske shooten. Alessandra la ikke skjul på hva hun synes om fotoshooten:

- Det var så gøy å jobbe med Made in Brazil sammen med Stewart. Sjekk denne sniktitten, tvitret hun.

Les også:

Mamma igjen
Alessandra har vært modell og såkalt engel for Victorias Secret i flere år, og gjør det svært godt som modell.

I mai ble hun mamma for andre gang, da kom henne lille sønn Noah til verden. 31-åringen kom, som resten av modelljentene for undertøyskjeden, raskt tilbake i form etter fødselen. Treningsregime og strengt kosthold skal være noen av grunnene til det.

Fra før av har hun datteren Anja med sin forlovede Jamie. Datteren liker å være med mamma på jobb, men modellen er ikke helt sikker på om hun vil at hun skal følge i hennes fotspor.

- Det er mange ting jeg er bekymret for. Men jeg tror det aller viktigste er å ha et skikkelig godt nettverk rundt seg med de riktige folkene, sier Alessandra i et intervju med ABC News.

HTML EMBED