(SIDE2): Hun har vært fast på podiet i 11 år for Victoria's Secret, undertøysmerket som er minst like kjent for sine engler som for sine lekre små plagg.

- En ære
Før henne har Miranda Kerr, Heidi Klum (to ganger), Claudia Schiffer, Daniela Pestova, Tyra Banks (to ganger), Gisele Bundchen, Adriana Lima (to ganger), Marissa Miller, Karolina Kurkova (to ganger) og Selita Ebanks smykket seg med merkets svinedyre og spesialsydde BH-er, dekket med edelstener. Denne gangen er det altså den brasilianske skjønnheten Alessandra Ambrosio (31) som har fått æren.

- Jeg har ventet på å bruke denne BH-en i 11 år, sier hun i en bakomfilm, før hun begynner å synge på Marilyn Monroe-klassikeren «Diamonds Are A Girls Best Friend.

- Det er en så stor ære. Jeg har jobbet med Victoria's Secret i mange år, og dette er første gangen de velger meg, sier en overlykkelig modell.

Verdt millioner
«The Floral Fantasy Bra» består av 18 karats hvitt og rosa gull, er pyntet med 5200 ametyster, safirer og rubiner, samt at den har en 20 karats diamant hengende i en blomst i midten. Til sammen har det lille plagget en verdi på 14 millioner kroner.

Den er designet av det New York-baserte London Jewelers, og som sine foregående million-BH-er, er også dette den klassiske push-up BH-en. Fantasy BH-en har

Ambrosio har tatt bilder til undertøysmerkets neste katalog, og skal også bære BH-en under Victoria's Secrets neste show - et show som årlig trekker en haug med TV-seere og som alltid har artister fra A-listen som underholdere. Fantasy BH-ene har eksistert siden 1996, men ble vist i showet første gang i 2001.

Fødte i mai
Modellen fikk beskjeden om at hun var den utvalgte i mai, like etter at hun hadde født sønnen Noah. Det gjorde henne svært nervøs før prestisjeoppdraget, og hun måtte i rekordfart komme tilbake i toppform før fotoshooten for Fantasy-BH-en. Hun har tidligere fortalt people.com at hun holdt på å amme sønnen, da hun fikk nyheten over telefon.

- Jeg ville bare skrike av glede. Men jeg skal ikke lyve, jeg ble bekymret. Jeg var virkelig i mammamodus.

Ambrosio spurte legen sin om hun kunne begynne å trene igjen, nor hun fikk klarsignal til. Hun begynte med yoga og spaserturer de første to månedene, før hun også begynte med pilates og spinning. I tillegg var hun aktiv med familien, ammet og gikk på diett.

Fra før har hun datteren Anya (4) og er gift med forretningsmannen Jamie Mazur.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

LES OGSÅ I NETTAVISEN: