Gå til sidens hovedinnhold

Trenden du ikke behøver penger for å prøve

Resirkuler noe du allerede har, som moteikonet Alexa.

(SIDE2): Alexa Chung (29) er mer kjent for sine stilige antrekk, enn for å være programleder og tidligere modell.

Hun er alltid med på det nyeste, og gjerne med sin egne lille tvist.

Nylig ble hun fotografert på gaten i New York iført et stilig sommerantrekk bestående av et skjørt og en skjorte som var knyttet opp.

Så enkelt som å knytte
Å vise magen er en av sommerens største trender, enten i form av utskjæringer eller magetopper. Men som Chung viser her behøver man egentlig ikke å gå til innkjøp av en ny magetopp for å kaste seg på trenden, du kan rett og slett bare knytte opp en skjorte. Dette fungerer også med singletter eller T-skjorter.

Om du tester ut trenden på noe du allerede har, og slik finner ut om du liker det eller ikke, kan du i alle fall spare kronene i første omgang.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Skjorten kan du pare med alt fra miniskjørt, til dressbukser, jeans, og shorts. Her må man finne det som passer best til sin stil.

Se hvordan kjendisene og motefolket viser fram sine mager:
(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen.)

5596

Det er ikke mye hud som trengs for å få effekten av å vise litt hud. For de fleste er kanskje en underdel med highwaist veien å gå - da slipper man å føle seg «naken».

29-året skapte en fin kontrast med den herreinspirerte skjorta over den søte, blomstermønstrede skjørtet. Som tilbehør kastet hun en sort Chanel-veske over skulderen, og på bena hadde hun svarte stroppesandaler.

Den britiske stjernen ble nylig den første stjernen ute som ble portrettert for luksusnettbutikken MyTheresa.com.

Ikke en uting å kopiere andres stil
Hver måned skal berømte og innflytelsesrike kvinner intervjues om alt fra mote, kunst, musikk og kultur. Chung fortalte blant annet i videoen at hun ikke synes det nødvendigvis er noe negativt i det å kopiere andres stil.

- Jeg synes ikke det spiller noen rolle hvor du får stilideene dine fra, det handler mer om hvordan du setter sammen antrekket. Uansett om du kopierer noens stil, så kommer det til å se annerledes ut på deg, fordi du har en annen holdning, ansikt, og hårsveis, sier hun.

- Selv er jeg definitivt opptatt av 60-tallet, og spesielt det som skjedde innen musikkbransjen. Jeg spiller forskjellige roller, og det er derfor jeg liker klær, sier hun.

Chung bruker gjerne klær for å fremheve den personligheten hun ønsker å ha, alt etter hva hun skal den dagen.

- Om jeg behøver å være sterk, for eksempel om jeg skal intervjue noe som er kjent for å være vanskelige, så bruker jeg maskuline og skreddersydde plagg. men om jeg føler meg mer feminin og jentete, så tar jeg gjerne på meg en kjole. Det er egentlig så enkelt, sier hun.

Reklame

Badetøy og bikini: De største trendene i 2021

Kommentarer til denne saken