(YEYE) : Etter å ha vært en modell for en periode, begynte Alexa Chung (24) å jobbe som TV reportasjer i England.

Hun har tidligere vært programleder i TV-showet Popworld og i radioprogrammet med samme navn, noe som ga henne kjendisstatus i Storbritannia.

Nå for tiden er hun å se på engelske Channel 4 i reality-programmet Vanity Liar.

Den britiske skjønnheten er mest kjent sin kule stil og det faktum at hun er kjæreste med sangeren Alex Turner fra bandet Arctic Monkeys. Hun er en av flere unge i midten av tyveårene som for tiden markerer sin stilsikkerhet.

Les også
Ny it-girl
Stjel stilen
Slik lykkes du med vintage
Tilbake til 70-tallet

«It-girl»
Frøken Chung har blitt kjent i flere land gjennom motebladenes lovord - Vogue og Elle roser den kule stilen hun fører. Hun har i flere sammenhenger blir kalt den nye «It Girl» og har også blitt sammenlignet med andre stilsikre stjerner som Kate Moss.

Moteelskere har forelsket seg i måten hun klarer å kombinere rimelige klær fra TopShop med eksklusive merker som Burberry.

Noen av Chung’s inspirasjonskilder er stjerner som Chloe Sevigny, Olsen-tvillingene og Cory Kennedy.

Hvordan få stilen
Vintageplagg, designerklær og en laid-back Londonstil er hvordan du kan kle deg som Alexa Chung. Du kan lett føre samme stil ved å sette sammen enkle og «chice» plagg. Kle deg i en slags «guttestil» med privatskoleinspirerte blazere med gullknapper og marineblå farge.

Topp det hele med å ha på knehøye strømper og gå i enten sorte pumps eller ballerinas.

Skal du på fest kan du lett bli midtpunktet ved å ha på en enkel og raffinert kjole med de rette accessoirer. Bruk lange kjeder, armbånd og store ringer for å få et kult image.

Ikke glem å gå uten en skinnveske eller en clutch.

Siste fra Yeye
Sexy Eva
Dra hit i sommer
Facebook på norsk
PETA vil ha Britney
De pinligste kjendisløgnene

Gå til forsiden her