Gå til sidens hovedinnhold

Rybak gir bort MGP-fela

«Nei, jeg må nesten gi bort en fele!»

(SIDE2): Søndag er det duket for den årlige tv-aksjonen på NRK.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Fele for Care
I år går aksjonspengene til organisasjonen Care. Som vanlig er det innringning og tradisjonell bøssebæring som skal hente inn store deler av pengesummen, men også de populære auksjonene er med i år.

Men i år er det kanskje en ekstra interessant gjenstand til salgs på veldedighetsauksjonen. Hele Europas Alexander Rybak gir nemlig bort fela han vant Eurovision Song Contest med 16. mai i år, skriver VG lørdag.

- Først satt han og lurte på om han skulle gi bort en av prisene sine, for han hadde veldig lyst å gi noe. Men så sa han at «nei, hvor stas er det egentlig å kjøpe en premie som det står Alexander Rybak på? Nei, jeg må nesten gi bort en fele!», sier programleder for tv-aksjonen, Rune Gokstad til VG.

Verdt minst 80.000 kr
I følge VG skal Rybaks fele være fra 1820-tallet og ha kostet rundt 80.000 kroner da Rybak kjøpte felen.

At felen har steget mye i verdi etter Rybaks GP-sukess i vår, kan det vel være liten tvil om.

Rybak er ikke alene om å gi bidrag til tv-aksjonens auksjon.

Løp med Stordalen
Fredag skrev Side2 om hotellkongen Petter Stordalen som auksjonerer bort en joggetur med seg selv, forlovden Gunhild Melhus og hunden Kross.

Les saken: Vil du løpe med Stordalen?

– Drømmegreiene er om en 10-12-åring hadde vunnet løpeturen med penger fra ukelønnen sin. Men en pensjonist ville også vært morsomt, sa Stordalen til Side2 fredag og understreket at det egentlig er morsomt uansett hvem som vinner.

TV-aksjonen sendes på NRK1 fra kl. 15:00.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto