Gå til sidens hovedinnhold

- Kommer til å være utro

Kvinnelige fans vil bli for fristende i fremtiden, tror Alexander Rybak.

(SIDE2): Alexander Rybak (23) opplever massiv oppmerksomhet etter at han vant finalen i Eurovision Song Contest 2009 med sangen «Fairytale», som han har skrevet selv.

Men populariteten og turnélivet har sine utfordringer, spesielt med tanke på kvinnelige fans.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Om trofasthet
I et intervjuet med gatemagasinet =Oslo sier Melodi Grand Prix-kjendisen spøkefullt at han har vakter for å holde fansen unna – og seg selv unna dem. Når det gjelder temaet jenter og fans innrømmer han overfor =Oslo at han ikke kan dra på lange turneer hvis han stifter familie. Han ser for seg et roligere artistliv i fremtiden, og forklarer hvorfor:

- Jeg kan ikke reise på tre måneder lange turneer hvis jeg har familie. Da kommer jeg garantert til å være utro. Jeg er en sånn som blir veldig fort fristet. Står det en bolle med sjokolade på hotellrommet, må jeg ta en. Derfor kjøper jeg ikke sjokolade.

Rybak forteller at han etter hvert kan tenke seg å jobbe som musikklærer og låtskriver.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

MGP til Oslo
16. mai 2009 vant Rybak finalen i Melodi Grand Prix med 387 poeng, som var ny rekord. Den forrige rekorden ble holdt av finske Lordi som vant med 292 poeng i Eurovision 2006. Rybak høstet stemmer med sin «Fairytale» som er en kjærlighetssang inspirert av følelser for en tidligere kjæreste.

Den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen blir arrangert på Telenor Arena i Bærum i år.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken