Gå til sidens hovedinnhold

Går for Star Wars-bryllup

Hva skjer når mannen planlegger hele bryllupet? Vi ble med Alexander (27) da han kjøpte brudekjole.

(SIDE2:) - Mitt drømmebryllup er egentlig en god miks av Star Wars og andre filmeffekter i kirken, for så å skifte temaer underveis i løpet av dagen. Jeg vil blant annet ha Ivo Caprino-tema, sier Alexander Storm.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Han og forloveden Nina Kristin Sjøberg (32) er en av deltakerne i TLCs TV-serie «Brud i blinde». Det de ikke visste da de meldte seg på, er at det er mannen som skal stå for all planleggingen av bryllupet. Vi ble med da Alexander skulle velge brudekjolen til Nina på Brudehuset i Lillestrøm.

- Utrolig nervøs
Alexander har budsjettert kjolekjøpet til cirka 15.000 kroner.

- Det er denne dagen jeg har fryktet mest. Kjolen er jo prikken over i-en, og jeg vil ikke skuffe. Jeg er utrolig nervøs for at hun ikke skal bli fornøyd, sier han.

Alexander har kun kikket i ett bryllupsmagasin tidligere for å se på kjoler. Det eneste han vet er at kjæresten liker detaljer.

- Det må være detaljer og mye småting. Men det jeg synes er fint, liker som regel hun også.

Alexander og Nina har vært sammen siden april 2007. De to hadde kjent hverandre en stund gjennom jobb, og hadde god kjemi og en flørtende tone, som Alexander selv sier. Da Nina skulle ha innflytningsfest ba Alexander seg selv på den festen - og flyttet likeså godt inn samme kveld.

- Alt falt naturlig mellom oss, sier han og smiler.

I 2008 fridde han til Nina på bursdagen hennes.

- Jeg fikk JA. Det var et halvgråtende øyeblikk, og veldig koselig.

Effektfullt
For Alexander og Nina har bryllupsutfordringen i den nye TV-serien gått greit. De tok begge vrien med et smil, og spesielt Alexander er glad for at han kan gjøre akkurat som han vil.

- Jeg er med på alt, så dette er gøy. Da jeg fikk vite at jeg kan planlegge alt ble jeg vanvittig glad, da kan jeg kjøre alle mine tanker, sier han, og fortsetter:

- Jeg vil ha mye effekter i bryllupet. Jeg ønsker for eksempel at brudemarsjen skal spilles på elgitar, også vil jeg følges opp alteret av Stormtroopers.

Selv skal Alexander fjerne barten, bleike håret, øyenbrynene og ta på seg knallblå linser. Han ønsker nemlig å se ut som Espen Askeladd på den store dagen. Han ler godt og ivrig når han forklarer:

- Jeg føler jo at jeg gifter meg inn i et eventyr, så da vil jeg være helten og vinne prinsessen og halve kongeriket.

Kompisen, og brudekjolestøttespiller, Svein Rognmo, flirer mens Alexander forteller.

- Jeg skal ha på meg bunad, og kanskje ha en tresleiv eller kniv på meg, jeg vet ikke, men det må være en del eventyreffekter.

Alexander har tenkt på et slikt bryllup lenge. Han ønsker å se effekten av alle hans ideer, sammen med familie og kjente. 27-åringen håper på smil og måping på bryllupsdagen hvor de har bedt cirka 60 personer.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)


Ønsker broderier
Så er tiden kommet. Alexander og Svein begynner å kikke gjennom alle brudekjolene. Selv om han flere ganger har understreket at han ikke aner hva slags kjole han skal velge, har han likevel en del meninger når letingen er i gang.

- Den skal ikke være beige, og det skal være mye detaljer.

Svein nikker forståelsesfullt. Hva med denne?

- Jeg har ingen anelse, men noe sier vel «pang», noen sier ikke det. Rødt er i hvert fall helt uaktuelt. Men en kjole med innspill av svarte broderier hadde vært fint. Har dere noen kjoler med korsett? Spør Alexander brudehuset-ansatt Camilla Grimshei.

Det har de ikke, og Alexander ser noe fortvilet ut i det han kikker videre.

Hvilken kjole Alexander valgte, kan du se på «Brud i blinde» på TLC onsdag.

(Se klipp fra programmet under bildet)

SE BRUDGOMMEN GJØRE SEG KLAR TIL BRYLLUPET HER:

HTML EMBED
This is the TLC Norway player. Cloned from a generic chromeless player.
brightcove.createExperiences();
Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken