Gå til sidens hovedinnhold

Spill gratis Xbox LIVE i helgen

Fra 27. til 29. november arrangeres «Xtival Winter» 2009. Du kan spille mot Alexander With.

Fredag 27. november åpner «Xbox 360» sin «onlinefestival» kalt «Xtival Winter» 2009. For spillkåte «Xbox»-eiere betyr dette at gratis interaktiv underholdning står på tapetet denne helgen. Xbox LIVE gullmedlemskap blir tilgjengelig for alle og enhver, uten en krones bekymring.

Spill mot Alexander With
Vi husker vel alle idolvinner Alexander With? Noen som drømmer om å bli seierherre over han? Vel, nå har du sjansen. Ikke i synging riktignok, men på TV-skjermen. Lørdag 28. november klokken 17.00 kan du kjøre fra Alexander i Forza Motorsport 3 i Xtival GameWithFame. Gutten med vinnerstemmen er stor spillentusiast med forkjærlighet for bilspill.

– Jeg har i flere år vært en stor fan av Xbox 360. Men når det er sagt, har jeg ikke hatt mye tid til å spille Forza Motorsport 3 da jeg er inne i en hektisk periode. Med andre ord har jeg noen timer med trening foran meg før helgen. Jeg har ikke tenkt å bli helt parkert, sier Aleksander With.

Slik gjør du
Om du ønsker vippe å Alexander av pinnen gjør du følgende:

1. Logg deg på Xbox LIVE

2. Legg til følgende Gamertag i vennelisten: GameWithFameNor

3. Logg deg på Xbox LIVE mellom klokken 16.00 og 18.00 lørdag 28. november for å se om du er invitert til å være med på moroa. Aleksander With logger seg på klokken 17.00

4. Spill mot og prat med Aleksander With i Xtival Game With Fame på Xbox LIVE

Vinn Xbox 360 Elite
Mange aktører har meldt sin interesse til arrangementet, deriblant NRJ. De kjører en egen Xtival Weekend hele helgen. Dette betyr at du kan høre eksklusive intervjuer, samt vinne en Xbox 360 Elite og flere spill. For mer informasjon, les her.

Uansett. Er du glad i å spille Xbox 360 med hele verdenssamfunnet over LIVE. I helgen er det gratis. Spill så krampa tar deg!

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken