(SIDE2): Lørdag formiddag ble Alexandra Joner med sin kubanske mor for å filme en demonstrasjon utenfor Cubas ambassade i Oslo. Markeringen, i forbindelse med en internasjonal marsj for demokrati, gikk fredelig for seg helt til en kvinne fra ambassaden angivelig kom ut og rettet et kamera i ansiktet på Alexandra.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Bet
- Da jeg ba henne stoppe å fotografere meg, for så å dytte kameraet hennes unna fjeset mitt, bet hun meg hardt i hånden så jeg begynte å blø, forteller 20-åringen til 730.no.

- Det gjorde veldig vondt og jeg måtte på legevakten for å få stivkrampesprøyte og rense såret. Jeg er selvsagt helt sjokkert over oppførselen til den ambassadeansatte.

- I tillegg til å bite meg kalte hun meg «hore» og mange drøye, spanske ord som nesten ikke kan oversettes til norsk.

Alexandra ringte politiet som oppfordret henne til å heller kontakte dem i neste uke, grunnet pinsen.

Se bilder fra episoden!

Den ambassadeansatte som skal ha bitt Joner vil ikke snakke med Aftenposten , men sender avisen følgende tekstmelding.

- I dag var det rundt fem demonstranter utenfor ambassaden som blokkerte inngangen uten tillatelse. På samme tid var det rundt 30 venner av Cuba inne i ambassaden som hadde en feriring i solidaritet med Cuba. Politiet kom og tok disse provoserende ulovlige demonstrantene vekk. Det er det vi kan si.

Moren rystet
Moren til Alex, Barbara Joner, var tydelig preget av episoden da 730.no snakket med henne på telefonen.

- Dette er helt forferdelig. Datteren min har aldri, aldri vært utsatt for vold før og dette er et sjokk for henne. Politiet som var der gjorde ingenting.

- Diplomatisk immunitet eller ikke, ingen skal kunne komme til Norge og skade nordmenn, eller andre nasjonaliteter for den saks skyld, selv ikke en konsul. At hun mister jobben er ikke en streng nok straff for det hun har gjort, sier Joner til 730.no

På tirsdag skal sangeren/danseren, kjent fra blant annet «Dansefeber» og «Grease» på TVNorge, politianmelde den ambassadeansatte.

Alexandra Joner er på forsiden av det nyeste nummeret av Mann, og danser i den nyeste musikkvideoen til den internasjonale popstjernen Justin Bieber.

Video:Se Alexandra med Justin her!

Det lyktes ikke 730. no å komme i kontakt med den cubanske ambassaden søndag morgen.