SIDE2: I Hollywood skifter kjendisene hårfasong og ikke minst hårfarge en gang i uken. Det er en kjent sak at at kvinnene som er kjent for å være blant verdens vakreste bruker mye tid på håret sitt.

Det gjør forsåvidt de norske kjendisjentene også, men mens de her hjemme som oftest bruker mye penger, tid og investeringer på extensions og vedlikehold, har Norges aller ferskeste, lille popyndling tatt steget og gjort det litt enklere for seg seg.

Hun snauklipte seg og tyr nå til gode gammeldagse parykker. Morens parykker for å være helt korrekt.

Supersexy, men ikke selvhøytidelig

- Det er så greit vettu når håret er så kort som mitt er nå, det er bare å gi helt faen i å pynte seg og stelle seg og dra enn sånn som dette på hodet med en lue over, ler den blide jenta som etterhvert er blitt kjent for å kle seg i både lakk, lær og andre supersexy materialer når hun skal på den røde løperen.

Det er veldig «Latino» av deg å kjøre hardbleika blond parykk og mørke bryn, er det cubaneren i deg dette parykkopplegget her?

- Haha, nja jeg tenkte jeg var litt mer «Gettho» jeg? Men det er moren min sin parykk altså, så hvem vet. Ærlig talt så ble det denne looken fordi jeg orka ikke pynte meg så veldig i kveld, da var det bare å kjøre på med parykk, ler den halvt cubanske skjønnheten.