Mainummeret av MANN, som kommer ut i morgen, har Alexandra Joner fra TVNorges «Dansefeber» og «Grease» på coveret, akkompagnert av en freidig bildeserie.

20-åringen fra Oslo jobber nå med å spille inn musikk, samtidig som hun danser (og er litt russ). Hun forteller bladet at det er viktig å hele tiden ha en plan.

- Ja, jeg liker å ha delmål å jobbe mot. Men artistverdenen er veldig uforutsigbar. For å oppnå konkrete resultater må man satse 100 prosent, og det har jeg mulighet til når jeg er ferdig på skolen. Jeg har gledet meg til å slutte på skolen i tre år sånn at jeg endelig kan få drive med det jeg vil.

Se også: Tone Damli Aaberge: - Alexandra Joner e heit!

- Mer fabulous
Alex' første konsert har hun allerede i hodet, og det skal bli en svær affære.

- Hver gang en artist gjør et stort show i lille Norge er det med en gang «American quality». Jeg blir så drittlei det. Hvorfor kan man ikke ha det sånn hele tiden? Det trenger ikke bare være en mann med gitaren sin, selv om det sikkert er fint, det også. Vi bør ha ting litt mer... fabulous. Det er ikke typisk norsk å tenke stort, og det er jeg helt imot.

Hvordan var det å kle av seg for MANN?

- Det var første gang jeg stilte opp så naken, men det var faktisk ganske festlig. Mye mindre skummelt enn jeg hadde trodd. Fotografen var dessuten veldig hyggelig, så jeg følte meg veldig komfortabel, sier hun ifølge 730.no.

Alexandra Joner var nylig i Los Angeles. Turen førte blant annet til at hun ble filmet med den nye, sensasjonelle popstjernen Justin Bieber: SE VIDEO HER!

HTML EMBED