(SIDE2): Neste nummer av FHM, som kommer på fredag, er artist Alexandra Joner (19), blant annet kjent fra «Dansefeber» og «Grease» på coveret, akkompagnert av en bildeserie.

Grenser
Joner forteller til VG at hun ikke hadde noen betenkeligheter med å stille opp lettkledd for bladet. Men til tider synes hun det var noe småpinlig.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

– Det sto jo masse folk og så på at jeg ålte meg rundt i bikini, så det var litt småflaut. Ellers var det bare morsomt, og jeg synes ikke det ser vulgært ut i det hele tatt. Jeg har jo også en grense, sier artisten til avisen.

Men hvor går egentlig grensen for Alexandra?

– Det er ikke sånn at jeg blir med på alt. For eksempel tok vi noen bilder som var mye drøyere enn dem som er på trykk, men da satte jeg ned foten. Det var noen bilder uten bikinitopp og sånt, men det var ikke sånn at jeg viste alt. Likevel følte jeg at det ble for mye, og ba om at bildene ikke skulle trykkes. Jeg kan gjerne bli med på å prøve forskjellige ting, men jeg må ha siste ordet. Og det var null stress for fotografen, sier hun.

«Fruktfatet Tone»
I intervjuet tar hun også «fruktfatet» Tone Damli Aaberge i forsvar etter nakenkritikken. Joner mener Damli er så fantastisk at hun må få vise frem akkurat hvor mye hun vil. Hun utpeker også Tone til Norges mest sexy kvinne, og har dermed gjengjeldt tjenesten.

Da Aaberge ble kåret til årets mest sexy kvinne av Mann i desember i 2008, var Bliss-sangeren ikke enig. Hun syntes nemlig at Alexandra burde ha toppet kåringen.

Joner fortalte til 730.no den gang at hun ble en smule forbløffet over komplimentet, men også glad.

- Jeg må si jeg ble veldig overrasket da jeg leste det, for det var noe jeg aldri i verden hadde trodd. Hun som er så pen! Men jeg må si jeg ble smigret, det var kjempehyggelig sagt. Jeg har møtt henne et par ganger og jeg syns hun er en veldig trivelig jente.