(SIDE2): Forrige uke gjestet Justin Bieber (18) Norge, og horder av fans inntok Oslo.

Mange av disse jentene gjorde alt det de kunne for å få et glimt av superstjernen, inkludert å rive ned sperringer, løpe ut i bilveien, og vente på Operataket i over 12 timer.

Superkul
En som har fått møte Bieber er den norske artisten Alexandra Joner (22), som har dansert i en Bieber-musikkvideo regissert av norske Ray Kay i 2010.

- Justin Bieber var en veldig sprudlende og superhyggelig fyr. Han hadde enormt mye energi og hoppet og spratt rundt og sang hele tiden: Han var superkul, sier Joner til Her og Nå.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det er i et intervju med Massiv fra 2010 at hun avslører at Justin prøvde seg på henne. Intervjuet er gjengitt i Her og Nå

- Han gjorde faktisk det. Det var ikke sånn at han inviterte meg med hjem akkurat, men litt flørting var det. Det morsomme er jo at selv om han er 16, så er han ut som en tolvåring. Jeg følte nesten at det ble litt pedofili, sa hun den gang til Massiv.

Angrer ikke
Da hun i samme intervju fra 2010 blir spurt om Justin hadde noen sjanse på henne, svarte hun dette:

- Nei, herregud. Jeg er tross alt 20 år, så han er litt ung for meg.

Til Her og Nå sier hun at hun ikke angrer på at hun avviste de fleste ungpikers store drøm. Men om hun hadde møtt ham i Oslo, hadde hun imidlertid ikke avvist ham med en gang.

- Jeg hadde forsøkt å få ham med på en ny låt, og så hadde jeg dumpet ham.