(SIDE2): Sanger og danser Alexandra Joner er en av Norges hotteste kjendiskvinner og hun har blant annet blitt kåret til «Norges mest sexy kvinne» av bladet MANN i 2012.

Elsker bakevarer

24-åringen elsker å stå på scenen og vet å by på seg selv. Likevel har Alexandra ingen problemer med å innrømme at hun, i likhet med mange andre jenter, ikke alltid er 100 prosent fornøyd når det gjelder sin egen kropp.

- Jeg leter etter den perfekte dietten hele tiden, sier Alexandra Joner til Side2.

- Jeg har prøvd ALT! Alt fra juicedietten til torskedietten! Men jeg må alltid gi opp etter bare noen dager, ler hun.

Vi møter den flotte artisten i forbindelse med lanseringen av TV-programmet «Masterchef». Alexandra Joner er en av mange norske kjendiser som er med i årets sesong av kokkeprogrammet.

Danseren sier hun er opptatt av å ha et sunt og næringsrikt kosthold, men at det ofte er én ting hun bare ikke klarer å styre unna.

- Jeg er veldig svak for alle slags varianter av bakevarer. Brød, kaker, boller - alt! Og når jeg for eksempel prøvde juicedietten måtte jeg gi meg etter en dag. Jeg må liksom ha noe mat som jeg kan tygge, forklarer hun.

- Jeg vil jo se bra ut, og gjerne slik at man ser en snev av sixpacken når jeg ler! sier Alexandra om hvorfor et sunt kosthold er viktig for henne.

Aktuell med flere prosjekter

24-åringen sier hun trives godt på kjøkkenet og at det å være med på «MasterChef» var en morsom og lærerik opplevelse.

- Det var kjempegøy. Jeg lager mye mat selv og kom hjem med noen nye triks.

Alexandra kan også fortelle at vi vil høre mer fra henne utover høsten, både fra musikk- og dansefronten.

- Det er flere ting på gang. Jeg kan ikke avsløre for mye, men jeg kan si så mye at jeg nå jobber med en kortfilm.

Matglede

Tilstede på «MasterChef»-lanseringen var selvfølgelig også de tre dommerne Eyvind Hellstrøm, Kjartan Skjelde og Gregory Paul.

Kjartan kan fortelle at deltakerne i årets sesong virkelige har vist et stor engasjement og en ekte kjærlighet til råvarene.

Mesterkokk Eyvind Hellstrøm mener at programmer som «MasterChef» får opp matinteressen i Norge.

48 kjendiser skal kjempe om å bli årets «MasterChef» og i første episode er det Terje Sporsem, Mira Craig, Gaute Grøtta Grav, Andreas Mikkelsen, Erlend Elias Bragstad og Margrethe Røed som skal imponere dommerne med sine kokkeferdigheter.

«MasterChef» har premiere mandag 25.august klokken 19:30 på TV 3.