HTML EMBED

(SIDE2): Artist og Side2-blogger Alexandra Joner (24) er for tiden aktuell med låta «Cinderella» og deltakelse i Melodi Grand Prix.

Nå er musikkvideoen til MGP-sangen sluppet og videoen byr på den tradisjonelle Askepott-historien med en twist av Alexandra Joner.

- Musikkvideoen er på en måte delt opp i to deler og byr på både en «performance»-del og en «stillefilm»-del basert på Askepott-historien, sier 24-åringen til Side2.

Hun forklarer at hun spiller «Cinderella» (Askepott journ.anm.), men med en liten vri:

- Både stesøstrene og prinsen er med, men denne gangen er det ikke jeg som blir reddet av prinsen, men jeg som redder han, sier MGP-deltakeren.

Alexandra mener ellers at låta og musikkvideoen forteller at selv om ting kan være kjipt, så må man bare stå på og komme seg igjennom utfordringene.

Musikkvideoen er regissert av Mohammed Sarmadawy og Robert Rønning.

Lover glitter og glam

Alexandra Joner har tidligere forklart til Side2 at det rett og slett var en tilfeldighet at hun ble med i Melodi Grand Prix.

- Jeg har sett på det på TV som alle andre, men jeg har aldri tenkt at jeg vil være med. Men låta passer så bra til konseptet, og jeg gleder meg, uttalte hun tidligere i år.

- Jeg føler at MGP er folkefest og glitter og glam og man kan lage show, så slik passer det veldig fint til den jeg er som artist. Jeg skal i hvert fall kjøre mye glitter og glam! lover hun.

Hva håper du å oppnå med MGP?

- Selvfølgelig å vinne, men jeg ønsker jo også å nå ut til et publikum jeg kanskje ikke har nådd før. Det er jo veldig folkelig, og kanskje jeg kan bygge en større fan-base.

LES HELE SAKEN HER: - Jeg har litt angst