(Side2): Alexandra Joner er i fyr og flamme med sangen «Tap Dance», og Mia Valentina er i vinden med dansecrewet «Cre8», hvor hun skal være med i danseprogrammet «Mitt dansecrew», ledet av Stian Blipp.

Nå kan du også bli kjent med de to jentene her hos oss, som våre nye underholdningsbloggere.

Vi benyttet oss av muligheten til å stille de to jentene ti raske spørsmål, så dere kan bli litt bedre kjent.


Om du skulle beskrevet seg selv med tre ord, hvilke ville det blitt?

Alexandra: - Glad, utadvent og en energikule.

Mia: - Positiv, eventyrlysten og spontan.

Hva gjør dere to til et så bra team?

- Vi er tidenes team fordi vi er veldig like, har helt sinnsykt mye positiv energi, og er et par glade sjelder. Vi har også en veldig like lifestyle, i og med at vi begge lever av å jobbe i underholdningsbransjen.

Hvordan ble dere kjent?

- Vi ble kjent gjennom dansen. Vi møttes gjennom dansegruppen Cr8 (uttales create) da vi var 14 år. Det var faktisk ikke kjærlighet ved første blikk.

Alexandra: - Jeg syntes Mia var alt for ghetto.

Mia: - Og jeg syntes Alexandra var en skikkelig bitch. De siste syv årene har vi virkelig funnet hverandre, og vennskapet vårt har utviklet seg til å bli helt fantastisk! «Don't judge a book by it's cover», er det ikke det man sier? haha!

Hvem er bloggleserne deres?

- Bloggen er jo ment for alle, men vi tror nok at vi treffer «jentejenter» midt i hjerterota.

Hva er strategien for å bli Norges mest populære bloggere?

- Det er et godt spørsmål! Vi satset på at folk synes vi er morsomme, søte og ekstremt kule. Neida, joda. Fra spøk til alvor håper vi at folket digger oss for at vi er dem vi er, og har lyst til å følge vår ferd som knoll og tott i verden. I tillegg til det, får man jo et lite innblikk i et ikke så veldig A4-liv, hvor vi begge har valgt å følge drømmene våre, koste hva det koste vil.

Hvor henger dere helst når dere er ute på byen?

- Det spørs litt. Om vi er invitert på en middag eller et event, slenger vi oss som regel med på lasset. Ellers slår det aldri feil å ta en lunsj på Bølgen og mai på Briskeby, med godt selskap en lørdags formiddag. Dayparty!

Hva er den beste hangover-maten?

- Absolutt junkfood! Sweetpotato fries fra det fantastiske burgerstedet i operapassasjen. Har vært for klein til å huske hva sjappa heter, dessverre.

Hvordan trener dere for å holde dere i form?

Alexandra: - Jeg har en Personlig trener som heter Ståle, aka @plyo på Instagram. Jeg kaller ham The Terminator, fordi han er helt gal. Vi trener som oftest styrke, mye squats.

Mia: - Jeg lever av å være en freelance danser/koreograf, så det er jo en fin trening i seg selv. Jeg har dessverre ingen muskelbunt som pusher meg, men SATS og jeg er blitt sabla gode venner.

Hva får dere til å le?

- Det går veldig mye i interne spøker, og vi ler mest av hverandre, og ikke med, haha. Om noen av oss uttaler engelsk feil så får vi latterkrampe. Ja, humoren vår er ganske tørr.

Hvordan vil dere beskrive stilen deres?

Alexandra: - Jeg har rocket alt fra latex-skjørt til badedrakt.

Mia: - Jeg elsker alt som ser bra ut, men som har en sexy twist. Noen ganger er «more is more» en fin greie å følge.

Du finner bloggen på miaogjoner.blogg.no