(SIDE2:) Alexandra Joner er verdens 6. vakreste kvinne. I alle fall om vi skal tro listen til TC Chandler . Listen, som er satt sammen for tredje år på rad, kaller seg en liste til en «uavhengig kritiker», men fikk godt over 5 millioner hits i fjor da den ble lansert.

Nytt tilskudd

Chandler samler inn skjønnheter fra hele verden og har altså rangert Joner som nummer seks under nytt tilskudd. Akkurat hvor seriøst listen skal tas, kan vel diskuteres. Men det er millioner som ser den på YouTube eller via nettsiden.

- Alexandra er en fantastisk flott norsk sanger som debuterte med singelen «Sunrise» i mai 2012. Sangen nådde 8. plass på den norske singellinsta. Hun er en superb danser og er etterspurt over hele Skandinavia. Vi synes hun fortjener å bli etterspurt over resten av verden også. Hun har et av de mest spektakulære smil vi har sett i tiden vi har satt sammen denne listen, skriver TC Chandler.

- Veldig, veldig glad

«independentCritics har kåret verdens vakreste kvinner :-) og jeg er veldig veldig veldig glad, skriver Alexandra Joner på Twitter.

Joner kom for øvrig i søkelyset i fjor da Joner, som også spiller poker, reklamerte for utenlandske bettingselskaper sammen med Petter Northug, Agnes Kittelsen og flere.

Førsteplassen innehas av Marion Cotillard, fransk skuespiller i verdensklasse og best kjent som Edith Piaf i «La Vie En Rose». Deretter kommer sør-koreanske Nana og tenåringsstjernen Chloe Moretz som nummer tre.

Tone Damli Aaberge dukker opp på listen. Hun havner på 49. plass.

Listen ellers består av store kjente Hollywood-navn og kjendiser. Men den har også en god del ansikter som ikke er kjent for all verden i og med at TC Chandler gjør sitt ytterste for å samle inn ansikter fra hele verden.

LES OGSÅ: - Jeg fikk beskjed om å gå ned litt i vekt
Stjernespekket Zwart-premiere
Norske kjendiser granskes for nettspill-reklamer

HTML EMBED